Kredit: Bravo

Kim Zolciak mengambil kisah Instagramnya pada hujung minggu untuk bertepuk tangan pada laporan yang mencadangkan rumahnya bernilai $2.6 juta dijual pada harga hanya $257,000 selepas pergi ke perampasan .

Bercakap kepada peminat dan pengikutnya, the Jangan Terlambat tawas, 44, yang mendapat kemasyhuran selama bertahun-tahun dia Suri Rumah Sebenar Atlanta , seolah-olah menolak laporan itu sebagai palsu kerana dia memberitahu penonton dalam taliannya dia tidak akan meninggalkan kediamannya di Georgia dalam masa terdekat.

“Kim Zolciak memberi respons kepada berita baru-baru ini bahawa rumah agam Georgianya telah dirampas! Kim berkata dia akan menghabiskan hari lahirnya dan Krismas di rumahnya,”Bravo Suri Rumahdikongsi di Instagram pada 5 November, bersama-sama dengan video yang disiarkan Kim pada Ceritanya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh REAL HOUSEWIVES NEWS (@bravohousewives)

Dalam klipnya, Kim memulakan, “Baiklah, rumah saya tidak dijual pada harga $257,000. Jika anda fikir saya akan membiarkan rumah saya yang telah kami keluarkan berjuta-juta dolar untuk $257,000, anda bodoh, okay? Sebenarnya.”

Menurut Kim, dia dan keluarganya tidak ke mana-mana, walaupun laporan yang dicadangkan berlaku dengan status kewangan rumahnya.

'Jadi apa yang anda akan lakukan, pembenci, apabila saya di sini untuk Krismas, dan saya di sini untuk hari lahir saya pada bulan Mei, dan saya di sini untuk semua tarikh yang menakjubkan ini?' dia bertanya. 'Saya di sini sehingga saya mahu berpindah - sehingga saya memutuskan saya tidak mahu tinggal di sini lagi. Jadi nikmati pembenci pemandangan, kerana anda akan melihatnya untuk beberapa lama.”

Berita tentang masalah rumah Kim pertama kali dilaporkan bulan lalu oleh A.S. Sun, yang memperoleh rekod mahkamah yang menunjukkan bahawa bekasRHOAahli pelakon dan suaminya, Kroy Biermann , 37, 'gagal membayar balik' pinjaman $300,000 selepas spinoff mereka adalah dibatalkan pada Mei 2021 .

Rumah mereka 'akan dijual atas bantahan awam kepada pembida tertinggi untuk mendapatkan wang tunai di hadapan pintu mahkamah Fulton County, Georgia,' membaca Notis Penjualan Di Bawah Kuasa yang difailkan terhadap pasangan itu.

Dokumen itu juga mengatakan Kim dan Kroy kehilangan rumah 'kerana, antara kemungkinan lain kegagalan, kegagalan membayar hutang.'

Kim dan Kroy berkongsi enam anak, termasuk dua anak perempuan sulung Kim, Brielle Bierman , 25, dan Ariana Biermann , dua puluh satu, yang Kroy angkat , dan empat anak yang mereka sambut bersama, Kroy Jagger, 11, Kash, 10, dan kembar Kane dan Kaia, 8.