Kredit: MEGA

Kim Zolciak-Biermann membuka tentang keterasingannya yang berterusan daripada ibu bapanya semasa temuduga minggu ini.

Selepas tayangan perdana rancangan realiti keluarganya musim kelapan, Jangan Terlambat , bekas Suri Rumah Sebenar Atlanta ahli pelakon membincangkan episod pertama siri itu, yang memaparkan pendedahan kanser bapanya, sebelum bercakap dengan anak perempuannya, Brielle Bierman , tentang persahabatan mereka dengan Kardashians, termasuk Kim Kardashian dan Khloe Kardashian , dan membincangkan 'musim terbaik mereka.'

'Jika [ibu bapa saya] tidak membahayakan anak-anak saya, mereka mungkin masih mempunyai hubungan dengan saya,' akui Kim kepada Gibson Johns pada Dalam Tahu .

Manakala Kim mengalami a terjatuh bersama ibu dan ayahnya hampir 10 tahun yang lalu ketika mereka menutup hubungan mereka dengan Brielle dan memberikan kenyataan negatif kepada tabloid tentang keibubapaan Kim, dia terkejut apabila mengetahui bahawa keluarganya telah menyembunyikan diagnosis ayahnya daripadanya.

“Saya cuma fikir apabila ada perkara tertentu yang serius ini, saya sepatutnya diberitahu. Dan ia dikatakan secara santai kepada saya jadi saya tidak menjangkakannya sama sekali. Ia sangat sukar untuk saya telan,” jelas Kim. 'Saya akan sentiasa menyayangi ibu bapa saya dan mereka tetap ibu bapa saya, pada penghujung hari. Jadi untuk mengetahui bahawa ini serius adalah seperti, ‘Ya Tuhan.’”Menurut Kim, dia telah mempertimbangkan perasaannya tentang salah seorang ibu bapanya yang jatuh sakit pada masa lalu, tetapi setakat ini, itu tidak mengubah pandangannya terhadap perselisihan mereka yang tidak kemas.

'Saya telah berfikir selama ini, 'Bagaimana jika sesuatu berlaku kepada ibu atau ayah saya hari ini? Adakah anda akan menyesal kali ini tidak bercakap dengan mereka?’ Dan sejujurnya, anak-anak saya mendahului sesiapa pun. Saya membuat keputusan itu lama dahulu,” kongsi Kim.

Bagi Brielle, yang cuba meluangkan masa bersama datuk dan neneknya beberapa kali selepas mereka bertengkar dengan Kim, dia tidak mengambil kira drama itu secara peribadi.

'[Kami] tahu bahawa ia menunjukkan lebih banyak daripada mereka dan tiada kaitan dengan kami atau ibu saya. Mereka hanyalah siapa mereka dan anda tidak boleh mengubahnya,' kongsinya.

Beralih kepada persahabatan mereka dengan Kardashians dan rakan-rakan mereka, Brielle memberitahu Gibson bahawa dia mula rapat dengan keluarga selepas berhubung dengan Malika Haqq .

'Saya menjadi rapat dengan Malika dan daripada itu, kami berkawan dengan semua orang,' katanya.

“Saya kenal Kim lama dahulu. Khloe dan saya… Sudah enam, tujuh tahun kami berkawan. Saya sayang mereka,” dedah Kim. 'Saya fikir mereka adalah orang yang sangat baik. Mereka tunggang atau mati orang, jujur. Saya memuja mereka. Disebabkan oleh televisyen dan dunia seperti ini, sangat menggerunkan untuk mempunyai rakan yang anda boleh melantunkan perkara yang anda tidak akan bertanya kepada rakan biasa. Kami mempunyai hubungan yang menarik dan boleh dikaitkan.”

Walaupun Kim dan Brielle telah terikat dengan keluarga Kardashians kerana kemasyhuran dan masa mereka di televisyen, Brielle berkata dia tidak mahu menjadi terkenal seperti bintang-bintang Mengikuti Kardashians .

“Saya boleh pergi ke Sasaran dan tidak mempunyai keselamatan. Saya tidak akan pernah mahu berada dalam kedudukan yang saya fikir Kardashians berada di mana anda baru saja diserang. Saya tidak pernah mahu itu,' jelas Brielle sambil menambah bahawa dia juga tidak mahu menjadi 'bukan siapa-siapa.'

Sebagaimana yang musim kelapan daripadaJangan Terlambat terus disiarkan, Kim berkata peminat berada dalam 'musim terbaik mereka.'

'[Ia adalah] yang paling dramatik dan paling sukar tetapi yang terbaik,' dia mengusik. 'Pasti ada beberapa detik yang tidak dijangka, banyak air mata dalam situasi tertentu, banyak keseronokan, banyak ketawa, banyak yang benar-benar hidup pada masa ini. Saya cenderung untuk sentiasa memikirkan tentang hari esok dan hari berikutnya daripada benar-benar hidup pada masa ini, dan itulah matlamat saya, adalah untuk benar-benar fokus untuk berada pada masa ini.”

Yang berkata, menghabiskan 40 hari di perkhemahan bersama suaminya, Kroy Biermann , dan enam anak mereka tidak selalu bebas daripada cabaran.

'Saya pasti berfikir, 'Keluarkan saya dari sini' pada masa tertentu tetapi kami, sebagai sebuah keluarga, sangat rapat,' tambahnya.

Jangan Terlambatdisiarkan pada hari Selasa pukul 10 malam. pada Bravo.