Kim Zolciak mempunyai penghakiman $215,000 yang belum selesai terhadapnya.

Enam bulan selepas dia disaman oleh American Express National Bank kerana gagal membayar bakinya $215,925.90, Jangan Terlambat star sedang dipaksa untuk menyerahkan pembayaran kepada syarikat kad kredit.

'Defendan [Zolciak] bersetuju untuk membayar dan bertanggungjawab membayar Plaintif untuk semua kredit yang diberikan pada akaun Defendan,' aduan terhadapnya dibacakan, melalui laporan 14 Mei daripada Radar Dalam Talian . 'Menurut perjanjian pihak-pihak, Plaintif menghantar kepada Defendan penyata bil bulanan untuk akaun itu, dan Defendan bertanggungjawab untuk membayar bayaran minimum yang perlu dibayar seperti yang dinyatakan pada penyata itu pada setiap bulan.'

Kim juga dituduh gagal membayar, dan terus gagal membayar, jumlah yang perlu dibayar kepada American Express sebelum diserahkan dokumen mahkamah di rumahnya di Georgia pada Februari. Kemudian, tiga bulan kemudian, syarikat itu memfailkan Permintaan untuk Penghakiman Lalai dengan Mahkamah Tinggi Fulton County.

“Defendan, Kimberleigh Zolciak, telah menjalani proses dengan sewajarnya dalam tindakan ini dan telah gagal memfailkan jawapan atau pliding pertahanan lain dalam masa yang dibenarkan oleh undang-undang,” kata pemfailan mereka. “Plaintif dengan hormatnya memohon penghakiman dibuat terhadap Defendan.”Menurut laporan itu, mahkamah memerintahkan Kim membayar American Express $215,822.68 awal bulan ini selepas dia mengabaikan untuk memfailkan jawapan berhubung permintaan penghakiman ingkar dan menerima pelarasan kredit dalam jumlah $103.22.

Selain daripada diaJangan Terlambatgaji , Kim juga mempunyai pendapatan tetap daripada rangkaian soleknya yang dilancarkan baru-baru ini, KAB Cosmetics, yang dimiliki bersama dengan anak perempuannya, Brielle Biermann, dan Ariana Biermann .

Berikutan tuntutan mahkamah, Kim cuba jual beberapa barangan pereka peribadinya melalui kedai vintaj.

Halaman Instagram TheGoodTheBadandTheFake adalah yang pertama melaporkan tentang kemas kini terbaru ini.

https://www.instagram.com/p/BxSYu7YgVyv/

Jangan Terlambatmusim ketujuh telah berakhir pada bulan lepas dan masih belum diperbaharui untuk musim kelapan.

Kredit Foto: Michael Simon/startraksphoto.com