Brielle Bierman bekas teman lelaki, Michael Kopech , bertunang dengan Riverdale pelakon Vanessa Morgan .

Hanya lebih setahun selepas itu Jangan Terlambat bintang berpisah dengan pitcher Chicago White Sox, dia dan Vanessa mengambil halaman Instagram mereka, di mana dia berkongsi video dan dia berkongsi foto lamaran romantisnya di Mooney Falls di Supai, Arizona.

'Jadi saya akan mulakan dengan yang jelas: Saya sayang awak,' Michael memulakan siaran videonya. “Saya sangat menyayangi awak, dengan penuh semangat, & kadang kala, secara melulu. Saya membuat keputusan secara mendadak (maksud saya lihat bagaimana hubungan kami telah meningkat sehingga ke tahap ini). Saya jenis orang yang sangat bukan tradisional dan saya tahu saya telah menemui jodoh saya dalam diri anda terutamanya dalam hal itu.'

'Hubungan kami mungkin tidak masuk akal kepada ramai orang untuk beberapa sebab, tetapi kami tidak melakukannya untuk mereka,' sambungnya. “Kami tahu ini selama-lamanya. Mengapa kita perlu menunggu? lol. Awak betul-betul tinggal di sisi saya apabila saya rasa saya hilang akal. Anda tinggal di sisi saya untuk perubahan yang kelihatan rawak dalam hidup saya ini. Anda tinggal apabila sering kali saya tidak layak. Anda telah mengasihi saya untuk SAYA sejak hari pertama. Benar-benar tidak mementingkan diri sendiri.”

'Saya tidak akan pernah mempunyai kata-kata yang cukup untuk memberitahu anda betapa saya sayangkan anda, tetapi saya berjanji untuk sentiasa menunjukkan kepada anda. Tetapi buat masa ini, saya akan menyelesaikan ini bagaimana saya bermula: Saya sayang awak. SEKIAN. @vanessamorgan,” Michael membuat kesimpulan.https://www.instagram.com/p/BzeIxc2gEl7/

Vanessa juga dikongsi imej lamaran di halamannya, yang dia beri kapsyen, 'My Forever' dan berkongsi foto cincin pertunangannya.

https://www.instagram.com/p/BzgDCniHfIK/

Michael dan Vanessa mendedahkan hubungan mereka kepada umum Julai lalu di tengah-tengah khabar angin mendakwa Michael menipu Brielle .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Vanessa Morgan (@vanessamorgan)

Awal tahun ini, Brielle terbuka tentang perpisahannya daripada Michael, mengakui bahawa walaupun dia benar-benar kecewa pada mulanya, dia mengatasi perpecahan mereka dengan cepat.

Brielle juga mengesahkan bahawa Michael adalah orang yang mendorong perpisahan itu.

“Ia lebih daripada dia mahu berehat, dan dia mahu saya menunggunya. Dan saya seperti, 'Saya tidak akan menunggu awak, kawan. Anda jelas mahu pergi ke sana ke mari. Awak fikir saya bodoh? Saya bukan bodoh. Saya tidak akan menunggu anda kembali. Saya ada kehidupan juga.’ Dia seperti, ‘Dalam setahun, kita boleh dating.’ Saya seperti, ‘Adakah anda gila? Tidak,’” Brielle didedahkan kepada TooFab.

Kredit Foto: Marcus Ingram/Getty Images, Alberto E. Rodriguez/Getty Images