Dorinda Medley sedang menembak balik Jill Zarin selepas belajar rakannya Suri Rumah Sejati New York City tawas telah dibuat beberapa komen yang 'menyakitkan'. tentang dia minum.

Selepas seorang pemanggil menelefon ke rancangan radio Dorinda awal minggu ini, menyatakan bahawa Jill telah membangkitkan kebimbangan tentang tabiat minum dia dan mencadangkan bahawa dia mungkin mempunyai 'masalah' dengan alkohol, Dorinda membalasnyaRHONYahli pelakon, memberitahu pemanggil dia mungkin cuba melanjutkan ' detik dia .”

'Saya rasa dia sangat cabul. Dengar, dia sudah lama tidak bermain. Dia tidak pernah bermain sejak 2011. Dia telah melakukannya selama empat tahun dan saya rasa ini baru untuknya dan ini adalah saatnya,” jelas Dorinda pada episod SiriusXM pada 28 Julai. Jadikan Ia Cantik Dengan Dorinda Medley . 'Dia mengalami saat yang hebat dan dia harus menerimanya kerana ia adalah masa yang lama untuknya.'

Menurut Dorinda, dia dan Jill lebih 'kenalan' daripada kawan.

“Jill fikir kami mengenali satu sama lain dengan baik dan kami… Kami berkawan. [Tetapi] kami bukan seperti kawan terbaik,” dedahnya. 'Saya sering bertemu dengannya dengan Ramona.'Walaupun Dorinda menafikan dakwaan pemanggil bahawa kenyataan Jill tentang minumannya adalah 'menyakitkan', mengatakan perkara-perkara hanya menyakitkan 'apabila anda mengambil berat,' dia menambah, 'Ia cabul.'

'Dia suka banyak perhatian,' Dorinda menyambung. “Malah Brandi berkata Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung malam yang lain, dia dahaga. Tamra mengatakannya. Dia dahaga . Jadi teruskan… Sesetengah orang berkata sesuatu kerana ia cabul dan ia berbahaya dan ia tidak mempunyai sokongan dan tiada pengetahuan.”

Dorinda seterusnya mendedahkan bahawa dia merasakan dia dan Jill berada di tempat yang baik selepas penggambaran musim kedua daripada Suri Rumah Sejati: Perjalanan Gadis Terbaik di rumah agam Berkshiresnya tahun lepas.

'Kami mempunyai resolusi yang begitu indah, ramai gadis, terutamanya Jill dan saya. Jadi ia agak tidak masuk akal kerana saya tidak pernah melihat Jill. Dia menulis kepada saya beberapa kali dalam teks, 'Saya sayang awak,' 'Adakah awak datang ke Hamptons,' 'Saya sangat sayangkan awak,' jadi ia tidak menjejaki tetapi sekali lagi, ia tidak begitu penting, 'Dorinda dinyatakan. “Kami semua pergi dengan penuh semangat… Jadi apa pun yang berlaku dengan dia, saya rasa, mungkin sedikit tinju bayangan.”

Semasa muncul di Access HollywoodTudung Malam Suri Rumahawal bulan ini, Jill berkata dia 'risau' tentang Dorinda dan tidak 'mahu apa-apa berlaku' kepadanya di tengah-tengah dia minum selepas ditanya sama ada mereka akan bergerak ke hadapan dengan isu mereka yang berakar umbi .

'Sejujurnya, kami tidak akan pernah benar-benar menanganinya sehingga seluruh minum, dan semua perkara itu harus diselesaikan,' Jill mengakui. “Terdapat banyak perkara di sana, tetapi saya bukan doktor, saya bukan ahli terapi, malah saya bukan kawan yang cukup rapat untuk benar-benar dapat melakukannya dengan Dorinda, tetapi seseorang perlu ke sana dengan dia.”