Dorinda Medley sedang dishing pada apa yang Suri Rumah Sejati New York City peminat boleh menjangkakan pada perjumpaan yang akan datang, sebagai Bethenny Frankel mencetuskan khabar angin pertunangan selepas menggegarkan cincin pertunangan dalam beberapa siri foto baharu yang dikongsi di halaman Instagramnya.

Semasa temu bual untuk mempromosikan rancangan Sirius XM baharunya,Jadikan Ia Cantik Dengan Dorinda Medley, Dorinda mengusik apa yang peminat boleh jangkakan daripada Pertemuan semula RHONY , yang dirakam dua minggu lalu.

'Ia adalah emosi,' kata Dorinda kepada Kami Mingguan . 'Kami menangani [drama] antara satu sama lain.'

Lebih khusus lagi, Dorinda berkata dia menangani masalahnya Penyanyi Ramona .

'Saya menangani Ramona dan kekurangan ingatannya,' katanya. 'Tidakkah awak suka fakta bahawa dia tidak ingat... Saya bersumpah saya tidak ingat ia adalah jadual 62.'



The kejadian Dorinda merujuk kepada berlaku semasa an episod awal musim ini apabila Ramona, selepas menjemput Dorinda ke Angel Ball, akhirnya meninggalkannya pada acara itu untuk duduk di meja yang berbeza walaupun mereka berdua ditugaskan duduk bersama di meja 62.

Dalam berita RHONY yang lain, Bethenny mencetuskan spekulasi tentang pertunangan hampir setahun ke dalam percintaannya dengan penerbit filem yang berpangkalan di Boston Paul Bernon , yang Suri Rumah Sejati New York City star mempunyai lidah bergoyang berkaitan dengan perkahwinan masa depan.

Pada hari Khamis, 30 Mei, sambil mempamerkan seluar hitam dari barisan Skinngirl Jeansnya, Bethenny menarik perhatian peminat dan pengikutnya dengan memamerkan cincin yang menakjubkan pada apa yang kelihatan seperti jari manis tangan kirinya.

Cincin Pertunangan RHONY Bethenny Frankel Sports Dikhabarkan

Seperti yang akan diingati oleh peminat, Bethenny dan Paul pertama kali dilihat bersama Oktober lalu di Boston, hanya beberapa bulan selepas itu pemergian mengejut bekas teman lelakinya , Dennis Shields , yang meninggal dunia akibat disyaki overdosis dadah pada Ogos. Kemudian, beberapa bulan kemudian, semasa perjalanan ke Republik Dominican untuk cuti, Bethenny mengumumkan percintaan baharunya di Instagram .

Bethenny juga telah membincangkan hubungannya dengan Paul, yang pertama kali dia temui pada 2017 , padaRHONYdan baru-baru ini mengaku rasa bersalah bergerak dari Dennis begitu pantas .

Cincin Pertunangan RHONY Bethenny Frankel Menimbulkan Khabar angin

Walaupun cincin Bethenny, yang kelihatan seperti delima yang dikelilingi oleh berlian, sememangnya mencurigakan, laporan daripada Hidangan Harian pada 30 Mei mengesahkan bahawa dia dan Paul masih belum bertunang. Yang berkata, pasangan itu agak serius tentang hubungan mereka dan sering menghabiskan masa bersama-sama sebagai sebuah keluarga dengan dua anaknya dan anak perempuannya yang berusia sembilan tahun, Bryn .

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Gambar: ROGER WONG/INSTARimages.com