Pelakon daripada Suri Rumah Sebenar New York City baru-baru ini membuka tentang masa mereka di rancangan itu.

Selain daripada Dorinda Medley dan Tinsley Mortimer membincangkan detik-detik yang mereka ingin tidak pernah disiarkan, Sonja Morgan bercakap tentang jatuh bangun televisyen realiti sebelum ini Barbara Kavovit menjelaskan bagaimana rasanya menjadi pelakon baharu musim 11 .

“Nah, semua orang tahu saya suka ‘Saya masak, saya bersihkan, saya buat sedap.’ Itulah [pemandangan] ikonik. Dan kemudian... Saya benci ucapan mabuk saya,” dedah Dorinda kepada Bintang majalah detik-detik terburuknya dalam rancangan itu.

'Tetapi semua orang menyukai mereka, jadi katakanlah kepada TV realiti!' tambahnya.

Bagi detik terburuk Tinsley, dia melihat kembali gangguan emosinya on-lagi, off-again boyfriend Scott Kluth , yang berlaku sedangkan dia berpakaian seperti badut .“[Saya harap mereka tidak menangkap] saya menangis teresak-esak di Big Apple Circus! Saya memakai solek penuh badut, dan ia sangat emosional,” akuinya.

Manakala keseluruhan pelakonSuri Rumah Sebenar New York Citytelah mengalami beberapa detik yang tidak begitu hebat dalam rancangan itu, Tinsley berkata dia gembira melihat ibunya, Dale Mercer , telah dimasukkan dalam beberapa adegan sepanjang musim 11.

'Saya gembira menunjukkan banyak hubungan dengan ibu saya. Kami hanya kawan baik. Dia mahukan yang terbaik untuk saya. Seronok mereka menunjukkan kami bersama kerana dia seorang ibu yang hebat,” katanya.

Meneruskan aspek positif persembahan itu ialah Sonja, yang menegaskan bahawa dia telah menjalinkan beberapa persahabatan yang sangat erat semasa berada di siri itu. Yang berkata, sentiasa ada pasang surut apabila berurusan dengan banyak personaliti wanita.

“Di New York, kami menggunakan kata-kata kami. Kami adalah orang yang pelbagai rupa, kami mendalam dan kami semua menyayangi satu sama lain pada penghujung hari. Sebahagian daripada mana-mana perjalanan dalam hidup adalah untuk menyelesaikannya, dan kami melakukan itu, dan saya suka itu tentang gadis saya. Mereka boleh marahkan saya, tetapi mereka juga menggembirakan saya,” jelasnya.

Sebagai pelakon terbaharu kumpulan itu, Barbara mengakui terkejut dengan caranya sukar untuk mencari tempatnya dalam kumpulan itu .

“Anda tahu, sebagai Ketua Pegawai Eksekutif sebuah syarikat pembinaan, saya merasakan bahawa kerana saya menjalankan begitu ramai lelaki pada siang hari bahawa ini adalah perkara yang mudah untuk dilakukan. Tetapi setiap [ahli pelakon] mungkin mempunyai 10 personaliti yang berbeza, dan untuk masuk ke dalam kumpulan di mana anda mempunyai OG, saya kejam, seperti, ‘Mari kita serang!'” kongsinya. 'Saya benar-benar berada di sarang singa.'

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Startraksphoto.com