Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Dorit Kemsley sedang membanting Lisa Vanderpump sebagai 'pengecut' atas ketidakhadirannya pada 5 Jun rakaman perjumpaan musim sembilan .

Semasa siri temu bual di belakang pentas di perjumpaan itu, Dorit dan beberapa rakan pelakon RHOBHnya yang lain mengambil berat tentang keputusan Lisa untuk melangkaui penggambaran sehari selepas itu. berhenti persembahan. Dorit, bagaimanapun, mempunyai kata-kata yang paling keras untuknya bekas kawan kerana dia juga mengecam ahli restoran kerana kekurangan 'rahmat'.

'Saya fikir Lisa, sekurang-kurangnya dalam aksi terakhir ini, akan pergi dengan bahunya terangkat dan kepalanya terangkat tinggi dan mempunyai sedikit rahmat dan maruahnya utuh dan dia tidak,' Dorit dijelaskan dalam klip yang dikongsi oleh Bravo pada 3 Julai.

Dia menyambung, 'Setahu saya, dia tunduk seperti pengecut. Dan saya rasa itu malang... Saya rasa sekurang-kurangnya dia akan melakukan itu untuk orang yang memandangnya sebagai manusia agung, super-manusia tetapi dia tidak.'

Seperti yang dilihat pada musim RHOBH ini, keputusan Dorit untuk memberikan anjing yang dia angkat daripada Vanderpump Dogs kepada rakan, dan bukannya mengembalikannya ke tempat perlindungan Lisa, menyebabkan Drama Puppy Gate selepas anjing itu berakhir di tempat perlindungan. Selepas a cerita mengenai drama doggy itu dilaporkan oleh media semasa penggambaran, Dorit dan rakan pelakonnya menuduh Lisa membocorkan cerita itu. Lisa menafikan meletakkan cerita dan kemudian lulus ujian pengesan pembohongan .Kyle Richards, yang kekal di luar bersama Lisa, turut mengulas ketidakhadirannya di perjumpaan itu.

'Fikiran pertama saya apabila saya mendengar Lisa tidak akan datang ialah dia akan datang,' akui Kyle. 'Saya fikir, 'Dia akan datang. Dia akan datang.'”

Kyle menambah dia mengesyaki Lisa mengeluarkan cerita tentang berhenti sebelum pertemuan semula supaya dia tidak akan dikritik kerana tidak muncul seperti Adrienne Maloof mendapat diselar untuk , selepas keputusannya untuk melangkau perjumpaan semula RHOBH musim ketiga.

“Maksud saya ada cerita semalam mengatakan dia tidak akan datang dan dia berhenti. Saya fikir itu mungkin sekiranya dia tidak muncul, dia tidak mahu apa yang berlaku kepada Adrienne Maloof [berlaku padanya],” curiga Kyle.

Bagi Lisa, dia baru-baru ini tweet bahawa dia telah langsung tiada keinginan untuk bersatu semula dengan rakan pelakonnya selepas musim yang tidak menentu ini.

“Dalam musim 4 & 6 ia dilemparkan sepenuhnya terhadap saya, dan saya duduk di sana 10 jam. Tahun ini sekali lagi ia adalah 5 berbanding 1. Saya telah selesai, ia terlalu ganas kali ini, saya tidak berada di tempat yang sama secara emosi. #BULLIES,' tweet Lisa pada 27 Jun. 'Tiada peluang untuk bersatu semula.'

Lisa-Vanderpump-panggil-RHOBH-costars-ganas-pembuli

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: Image Press Agency/Foto Saham Alamy, Startraksphoto