Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Dorit Kemsley terus dibuka selepas sebulan terhenti daripada media sosial. Dalam temu bual baharu, Dorit membenarkan peminat mengetahui bagaimana musim baharu berlangsung, bagaimana dia bertahan selepas rumahnya dicuri, sokongan yang diterimanya, dan juga beberapa azam Tahun Baru.

Bercakap kepada Tudung Malam Suri Rumah Sejati menunjukkan, Dorit mula memberitahu hos apa yang dia boleh katakan tentang musim baharu RHOBA .

'Anda tahu saya tidak boleh memberikan terlalu banyak, saya boleh memberitahu anda bahawa keseluruhan pelakon telah kembali dan terdapat beberapa muka baharu, dan mereka merupakan tambahan yang menarik kepada kumpulan itu,' katanya.

'Ia hebat,' dia menyambung. “Musim baharu, keseronokan baharu. Kami dapat melancong. Anda tahu ada perniagaan, dinamik keluarga, semuanya. Sudah tentu ada drama yang ditaburkan di sana.'

Dorit menambah, 'Saya amat mencadangkan anda menonton, musim 12 tidak akan mengecewakan.'The RHOBA fashionista juga membuka tentang bagaimana dia bertahan selepas pecah rumahnya dan bagaimana dan jika ia akan dimainkan pada musim akan datang rancangan itu.

'Saya okay, saya okay,' katanya. “Satu kaki di hadapan yang lain. Saya mencari kegembiraan… kebanyakannya dalam keluarga. Dan saya melakukan apa yang perlu saya lakukan untuk sembuh dan keluar dari sisi lain.”

Mengulas lanjut sama ada penonton dapat melihat bagaimana masalah keluarga baru-baru ini (pecah rumah dan penahanan DUI PK) berlaku di rancangan itu, Dorit berkata ya.

“Ya. betul-betul. Kami baru sahaja memulakan penggambaran, anda tahu, apabila ia berlaku. Dan ia penting bagi saya, anda tahu dan anak-anak saya tidak mengetahui apa yang berlaku. Bagi saya, kehidupan seperti biasa diteruskan,” katanya.

Bercakap dengan Kami Mingguan, yang RHOBA star berkata, 'Sekiranya ada apa-apa keputusan lain, anda tahu, di mana anak-anak saya telah bangun dan melihat [apa yang berlaku] - insyaAllah - ia mungkin berbeza dan saya tidak akan kembali ke penggambaran,' dia memberitahu Kami pada hari Rabu, 12 Januari, sambil mempromosikan perkongsiannya dengan Amazon Glow interaktif. “Mereka tidak tahu apa-apa. Jadi, saya memutuskan, anda tahu, inilah yang perlu saya lakukan dan ia akan membantu saya. Daripada hanya tinggal di rumah dan bergelumang dalam hal ini. Saya mahu mengekalkan kehidupan seperti biasa yang mungkin. Saya mahu, anda tahu, meneruskan komitmen saya kepada persembahan itu.”

Dorit meneruskan dengan mengatakan bahawa 'perompak boleh mengambil harta benda,' tetapi adalah penting bahawa mereka 'tidak mengambil mata pencarian anda.'

Dia menyambung, 'Jadi saya terus ke penggambaran, dan menunjukkan semuanya. Apa yang saya alami, dan mereka berada di sana untuk keseluruhan proses. Saya bersikap terbuka dan jujur.”

Dorit mendedahkan bahawa dia juga telah pergi ke terapi untuk membantunya mengharungi semua trauma dan dia juga membincangkan curahan kasih sayang dan sokongan daripada suaminya Paul 'PK' Kemsley dan rakan suri rumahnya.

“Saya mendapat sokongan yang luar biasa, pertama sekali, daripada suami tercinta, yang merupakan rock saya. Dia luar biasa,” katanya kepada Us Weekly. “Saya percaya apabila anda menghadapi cabaran ini, anda tahu, ia benar-benar menguatkan perkahwinan anda. Dia adalah sistem sokongan yang kuat. Jadi, saya sangat berterima kasih untuk itu.'

Dia juga memuji rakan pelakonnya dengan mengatakannyaSuri Rumah Sejaticostars telah 'semuanya hebat' dan 'sangat menyokong' melalui proses penyembuhannya. 'Mereka berada di sisi saya pada awalnya, dan saya tidak boleh lebih bersyukur untuk itu,' katanya kepada Us. 'Limpahan kasih sayang dan sokongan benar-benar luar biasa.'

Selain penggambaran Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Dorit juga telah bekerjasama dengan Amazon untuk mempromosikan Amazon Glow baharu — projektor interaktif dan peranti panggilan video.

Dorit berkata azam Tahun Barunya mahu 'kekal berhubung dengan keluarga besar sepanjang tahun. Maksud saya, dengan wabak ini tidak akan hilang dalam masa terdekat… Jadi adalah sangat penting untuk kita terus berhubung dengan keluarga dan keluarga besar.”

“Saya seorang yang sangat mementingkan keluarga. Saya mempunyai keluarga yang sangat besar dan kebanyakan mereka berada di luar negeri, malangnya, dan anak-anak saya mereka sangat rapat dengan datuk dan nenek mereka, ibu saudara mereka, bapa saudara mereka. Jadi, salah satu azam tahun baharu saya adalah untuk terus berhubung dengan keluarga besar, walaupun semasa kita hidup melalui wabak ini,” Dorit memberitahu Kami tentang produk itu. 'Saya baru-baru ini membeli Amazon Glow dan ia benar-benar membantu saya kekal dengan azam tahun baharu ini.'

Dia juga menjelaskan bahawa anak-anaknya adalah kegembiraan terbesarnya dan menjadikannya paling gembira. Dan Amazon Glow membantunya memastikan anak-anaknya gembira dan sedia untuk seluruh ahli keluarga mereka semasa mereka memerlukannya.

“Mereka mengajar saya permainan, teka-teki pop. Kami [sedang] melukis bersama. Mereka memanggil ayah saya sepanjang masa. Mereka menunjukkan kepada ayah saya [cara bermain]. … Anda tahu, anak-anak berada di rumah [saya] [sementara] ayah saya di rumahnya dan rasanya mereka semua berada di dalam bilik yang sama bersama-sama. Dan kanak-kanak sangat teruja dengannya,” katanya.

Musim 12 daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills sedang menjalani penggambaran dan dijangka disiarkan pada tahun ini di Bravo.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo