Kredit: DFree / Shutterstock

Dorit Kemsley menjadi mangsa rompakan bersenjata yang menakutkan pada malam Rabu.

Menurut laporan baru, the Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon telah dirompak dengan senjata oleh tiga lelaki bersenjata di Rumah Encino $7.9 juta dia bagi dengan suami Paul 'PK' Kemsley , yang tiada di rumah pada masa itu, dan dua anak mereka, anak lelaki Jagger, 7, dan anak perempuan Phoenix, 5, yang.

Pada 28 Oktober, hanya beberapa jam selepas kejadian itu Surat Harian mendedahkan bahawa Dorit baru sahaja pulang dari perjalanan ke London, di mana dia dan PK menghadiri majlis perkahwinan anak saudaranya, apabila lelaki itu menceroboh masuk ke rumah agamnya melalui tingkap di dalam kelas anak-anak mereka pada kira-kira jam 11 malam.

Sumber yang rapat dengan Dorit memberitahu outlet itu bahawa dia sedang tidur pada masa itu bahawa dua daripada lelaki itu memasuki bilik tidurnya, meletakkan diri mereka di hujung katilnya, dan memegangnya.

“Jangan sakitkan bayi saya. jangan bunuh saya. Saya seorang ibu,” Dorit dilaporkan memohon.Tetapi penceroboh itu kejam, dan seorang menjawab, 'Bunuh dia.'

Dalam 20 minit selepas kejadian pecah masuk yang dahsyat itu, perompak menyelongkar rumah Dorit dan PK, mencuri semua barang kemas dan beg tangan Dorit, ketika Dorit menumpukan perhatian untuk menjaga anak-anaknya dilindungi.

Syukurlah, lelaki itu tidak pernah masuk ke bilik kanak-kanak pasangan itu sebelum meninggalkan premis itu.

Susulan kejadian itu, Dorit segera menghubungi polis dan suaminya, yang masih berada di London ketika kejadian itu berlaku tetapi telah membuat persiapan untuk kembali ke California.

Laporan itu seterusnya mendedahkan bahawa Dorit masih berada di rumah tetapi menyatakan bahawa dia difahamkan 'trauma' dengan kejadian yang berlaku.

SebagaiRHOBApeminat akan ingat, the Rumah Encino $8.2 juta daripada rakan dan bintang bersama Dorit, Kyle Richards dan Mauricio Umansky , adalah dirompak pada Disember 2017 . Dan semasa pecah masuk itu, perompak melarikan diri lebih $1 juta dalam item .

Dorit dijangka memulakan penggambaran musim ke-12 akan datang daripadaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillslewat hari ini.