Dorit Kemsley sedang menangani beberapa topik yang mendesak.

Mengikuti ansuran pertama daripada tiga bahagian Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pertemuan semula, Dorit duduk dengan tuan rumah Andy Cohen pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung dan membincangkan isu kewangannya yang berterusan dengan suami Paul 'PK' Kemsley , tension dia dengan Lisa Vanderpump , dan hubungan semasa PK dengan Ken Todd .

“Adakah anda fikir anda perlu meminta maaf kepada Camille sekarang kerana ia telah menyatakan bahawa anda akaun bank telah dibekukan ?” Andy bertanya Dorit dalam rancangan itu.

“Tuhan, tidak. Dan itu tidak benar... bukan cara ia dihebohkan dalam akhbar,” jawab Dorit.

Sementara Dorit berkata dia tidak boleh bercakap banyak tentang masalah wangnya , dia menambah bahawa laporan itu tiada kaitan dengan barisan pakaian renangnya, Beverly Beach.'Ia adalah isu berterusan yang dihadapi PK,' jelasnya, 'dan ini adalah akaun bank kami yang sebenarnya saya menghentikan apa-apa daripada berlaku dan hakim memutuskan untuk menunggu sehingga keadaan, anda tahu, perkara menjadi lebih jelas. Dan itu sahaja.”

Nampaknya Dorit menyiratkan bahawa akaun banknya belum dihiasi oleh hakim, yang pastinya tepat. Walau bagaimanapun, akaun Bank Negara Bandar yang dimaksudkan itu sememangnya dibekukan oleh hakim pada 2 Julai mengikut dokumen mahkamah. Hakim memutuskan akaun itu akan kekal dibekukan sehingga perbicaraan seterusnya, yang dijadualkan pada 6 September. Sebab keputusan hakim adalah kerana bekas rakan PK cuba menghias akaun untuk menampung masa lalu yang belum dibayar. pinjaman .

“Ia tiada kena mengena dengan apa yang Camille cakap. Dan tidak, saya sudah tentu tidak berhutang maaf kepada Camille,” tambahnya.

Kemudian, semasaWWHL Selepas Tayangan, seorang pemanggil menelefon untuk bertanya kepada Dorit apa yang akan dia katakan kepada Lisa jika dia hadir rakaman reunion bulan lepas.

'Ada banyak yang saya ingin katakan tetapi sebenarnya, saya hanya akan bertanya kepadanya 'Kenapa? Mengapa ia perlu pergi sejauh itu?’ Kerana ia benar-benar tidak perlu,” dia berkata .

Mengenai hubungan suaminya dengan suami Lisa, Dorit mengesahkan mereka sudah tiada lagi.

'Ia tidak wujud,' katanya. 'Saya tidak pernah berkata 'selesai', tetapi saya akan katakan sekarang mereka tidak bercakap.'

'Saya akan mengatakan bahawa dia telah menghulurkan tangan,' sambungnya. 'Kami menghantar bunga apabila ibunya meninggal dunia dan dia menghantar mesej teks kepada Lisa dan bagi kami, ia sentiasa mungkin untuk bermula [semula.]'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan musim sembilan bersambung Selasa depan, 23 Julai jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Media Punch/INSTARimages.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com