Dorit Kemsley membantingnya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama, Lisa Vanderpump , sebagai 'pengecut' semasa temu bual pra-perjumpaan bulan lalu selepas mengetahui dia tidak akan hadir untuk rakaman itu. Adakah dia berpegang pada penggalian?

Semasa temu bual diBerita Pagi KTLA 5pada hari Isnin, ibu kepada dua anak itu menoleh ke belakang komen 'pengecut' dia dan bercakap tentang dramanya dengan Camille Grammer sebelum menangani Lisa keluar dari rancangan itu semasa temu bual berasingan.

'Emosi sentiasa memuncak [pada rakaman perjumpaan] dan saya rasa sebelum itu, anda melihat kamera di muka anda dan saya agak kecewa kerana [Lisa] tidak ada di sana,' Dorit dijelaskan . 'Itu keras dan saya kesal mengatakannya kerana saya rasa 'pengecut' sangat keras. Tetapi, dia tidak datang. Dia tidak muncul dan malang kerana kami semua berharap untuk mempunyai sekurang-kurangnya beberapa resolusi dengannya.'

Selepas komen Dorit dibuat, Lisa ditembak balik pada bekas pelakon bersamanya dengan bersetuju dengan peminat yang mencadangkan kenyataan Dorit adalah 'keji' dan 'menjijikkan.'Semasa temu bual lain, Dorit bercakap tentang Keputusan Lisa untuk berhenti dari rancangan itu dan didedahkan jika dia benar-benar percaya musim sembilan akan menjadi yang terakhir .

'Saya terkejut dan sedih... ia menyedihkan, ia adalah penghujung era, sungguh,' kata Dorit TV tambahan .

Mengenai potensi pulangan, Dorit menambah, 'Dia suka menjadi tidak dapat diramalkan, jadi anda tidak tahu.'

Sejurus sebelum pelepasan treler dramatik, Lisa, yang berhenti daripada peranannya dalam rancangan itu bulan lepas selepas sembilan musim, dibawa ke Twitter. Di sana, dia memberitahu peminat dia telah dipotong, sekurang-kurangnya sebahagiannya, daripada episod akhir musim kesembilan siri itu.

“Semoga Bravo sebenarnya menyiarkan [pembukaan restoran Lisa]. Maksud saya, mereka merakamkan beberapa adegan musim ini yang tidak berjaya. rendang. rendang. rendang. #RHOBH #TeamLVP,” kata seorang.

'Tidak nampaknya ia tidak cukup penting untuk membuat pemotongan,' jawab Lisa.

Dalam tweet kedua, Lisa berkata bahawa dia mungkin dilihat pada episod akhir secara ringkas.

'Saya rasa ada sedikit daripada saya yang dinobatkan dan diusung lol,' katanya.

Walau bagaimanapun, tuan rumah Bravo Andy Cohen meluahkan Twitter sebentar tadi untuk menjelaskan bahawa Lisa akan muncul pada episod akhir RHOBH malam ini, dengan berkata, 'Ya dia,' sebagai jawapan kepada peminat yang mempersoalkan sama ada Lisa akan dipaparkan.

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk episod akhir malam ini, jadi sila komen dan sembang di bawah semasa episod itu disiarkan pada 9/8c malam ini di Bravo TV!

Foto Kredit: Vince Flores/startraksphoto.com