Kredit: Charles Sykes/Bravo

Pada baru-baru ini wawancara podcast dengan tuan rumah Charles King , Penyanyi Ramona memanggil Suri Rumah Sebenar New York bintang bersama Eboni K. Williams , yang dilaporkan memfailkan laporan terhadapnya pada 2021 menuduh Ramona sebagai perkauman.

Semasa temu bual, Ramona mendakwa Eboni berpura-pura menjadi kawannya walaupun selepas itu siasatan telah dilancarkan . Walaupun siasatan kononnya membersihkan nama Ramona, bintang itu mendakwa tuduhan palsu itu menjejaskan kerjayanya, merosakkan jenamanya dan menghalang musim 14 daripada difilemkan.

Pada Eboni Mahkamah Pegangan podcast, lelaki berusia 39 tahun itu bertepuk tangan dengan dakwaan Ramona.

'Perkara pertama yang keluar dari mulut Ramona selepas dia melemparkan naungan itu kepada Carlos, saya harap dia dapat menangkapnya, [ialah], 'Saya mendapat tahu tentang pemutus asalnyaRHONYsemasa saya keluar bermain polo. Polo adalah apabila anda berada di atas kuda dan bola,'' kata Eboni, melalui Rundown Realiti . 'Sekarang adakah anda akan memberitahu Andy Cohen apakah polo itu?'

Eboni menambah, “Sama ada jangan bincangkan atau sebutkan sama sekali. Bethenny memberitahu anda bahawa... kira-kira enam, tujuh musim lalu, orang ramai... tidak mahu bercinta dengan anda di sekitar penjenamaan anda. Anda [telah] dipanggil untuk dipecat, ditamatkan perkhidmatan, atau sekurang-kurangnya dikurangkan kepada peranan sambilan sejak jauh sebelum sayaRHONY.”

Dia terus berkata, 'Anda marah kerana anda tidak mempunyai cek itu. Tetapi rasa apa, Ramona? Pergi kerja. Saya bukan orang jahat yang akan mengaku apa-apa kepada awak. Pernah. Terutama awak, Ramona. Bukankah mereka memanggil kamu OG?… Itu gangsta asal.”

“Anda tidak nampak bahawa [saya] seorang ahli akademik yang berbangga dengan kehitamannya yang memahaminya... lebih baik saya kumpulkan a** saya. Itu atas awak,” sambung Eboni.

Dia menambah, “B**ch, awak menelefon saya setiap minggu seperti kita kawan baik. Jangan main-main dengan saya. Jauhkan nama saya dari mulut awak, Ramona. Pergi dari jalan saya, dan biarkan saya melakukan apa yang telah saya dipanggil untuk melakukan.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh TheRealityRundown.com (@therealityrundown)

Setakat ini, nasibRHONYPelakon sebelum ini ke udara selepas Bravo memutuskan untuk but semula rancangan itu dengan darah baharu. WalaupunRHONY: Legasiakan berpindah ke Peacock, tiada siapa tahu castmates mana yang akan kembali.