Kredit: Michael Simon/Startraksphoto

Emily Simpson muncul pada episod 4 November Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung di mana dia mengalami saat yang sangat janggal dengan rakan tetamu Jenny McCarthy .

Berikutan episod terbaru Suri Rumah Sebenar Orange County , Emily dan Jenny muncul pada Andy Cohen Pertunjukan larut malam di mana mereka bermain permainan 'Siapa Dork Besar!?' dengan Suami Emily , Shane Simpson , dan Braunwyn Windham-Burke Suaminya, Sean Burke, sebagai calon.

'Siapa yang lebih besar, Shane Simpson pada Sean Burke?' tanya Andy.

'Itu sangat sukar,' jawab Jenny.

“Jenny! Ini tidak sukar!” Emily berkeras.“Saya tahu, awak tahu kenapa? Kerana mereka berdua bodoh, mereka berdua kalah besar tetapi saya akan pergi dengan Sean,” jelas Jenny, sambil menyatakan bahawa dia dimatikan oleh kalung pernyataan Sean.

Selepas Jenny mencadangkan bahawa kedua-dua Shane dan Sean adalah 'orang bodoh' dan 'pecundang besar,' Andy dengan cepat mengingatkan Jenny bahawa Shane ialah pasangan Emily.

“Itu suaminya. Jenny! Itu suaminya,' katanya kepadanya.

'Betul, saya minta maaf,' kata Jenny sambil meletakkan tangannya di mulutnya.

'Ya, serius, awak baru sahaja memanggil suami saya seorang yang kalah betul-betul di hadapan saya... Wow,' Emily bersetuju.

Pada ketika itu, Jenny cuba membatalkan kenyataan buruknya tentang Shane.

'Dengar, saya kacau nama,' jelasnya. 'Ia lelaki dengan rantai itu. Saya pergi, 'Kalung itu, saya tidak boleh mengambil kalung itu.'”

Sebagai peminatRHOCtahulah, Shane tidak selalu mengalaminya reputasi terbaik pada rancangan itu. Malah, dia menghadapi banyak tindak balas sepanjang perjalanan dia bercakap dengannya dan merawatnya selama bertahun-tahun. Nasib baik, semasa perjumpaan musim 14, dia agak menebus dirinya terhadap pembencinya selepas ditanya yang paling dia suka soal isterinya.

'Apa yang tidak ada untuk mencintai? Dia pintar, dia cantik, dia seorang ibu yang hebat, [dan] dia membantu saya dengan dua anak saya yang lebih tua, 'katanya. 'Apabila kami berkahwin, itu adalah titik perubahan yang sebenar bagi saya... cara dia melangkah masuk dan mengajar saya bagaimana untuk mengambil peranan itu sebagai berkahwin dengannya dan membesarkan anak-anak saya dan itu sangat penting bagi saya.'

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 15 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. pada Bravo.