Erika Jayne dilaporkan membuat tuduhan yang mengejutkan Kathy Hilton dekat rakaman daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills reunion yang dijangka akan didedahkan pada episod seterusnya.

Menjelang penutupan khas tiga bahagian Rabu, orang dalam berkongsi bahawa Erika mendakwa telah mendengar Kathy menggunakan penghinaan homofobik terhadap seseorang di tengah-tengah mereka cast trip ke Aspen awal tahun ini. Tetapi menurut Kathy, yang sebelum ini dituduh oleh Tambah Dada daripada mengancam hancurkan adik Kyle Richards dan keluarganya, dia tidak melakukan perkara itu.

Pada 25 Oktober, sumber yang rapat dengan situasi itu memberitahu TMZ yang Erika perhatikan bahawa Kathy ada didakwa menggunakan slur terhadap seseorang pelakon telah wujud pada awal musim ini. (Satu khabar angin pada bulan Mac mencadangkan bahawa orang yang Kathy berpotensi menggunakan cemuhan itu terhadapnya mungkin Sutton Strarke pembantu, tetapi Sutton menafikan perkara ini laporan.) Dan malangnya bagi penonton yang ingin tahu, kejadian yang sepatutnya tidak dirakam oleh Bravo.

Walaupun Bravo dilaporkan menyiasat situasi itu melalui pasukan produksi mereka selepas ituRHOBApelakon tiba kembali di Los Angeles dari Aspen, mereka menentukan tuntutan yang dibuat oleh Erika terhadap Kathy adalah kes 'katanya, katanya.' Namun, mereka dilaporkan menyimpan rakaman dakwaan Erika dalam episod akan datang, yang memaparkan Kathy menafikan sekeras-kerasnya dia pernah menggunakan kata-kata celupar dan mencadangkan Erika adalah seorang pembohong.

Bagi pelakon yang lain, outlet itu berkata bahawa beberapa ahli pelakon mempertahankan Kathy terhadap dakwaan Erika kerana kakak Kathy, Kyle, duduk diam di sebelahnya sepanjang pertengkaran itu. SebagaiRHOBApeminat mungkin pernah mendengar, hubungan Kathy dan Kyle telah renggang sejak penggambaran selesai, dengan wanita hampir tidak bercakap hari ini.Kembali pada bulan Mac, berikutan perjalanan pelakon ke Aspen,Berita Suri Rumah Sebenardidedahkan pada Instagram bahawa Erika dan Kathy tidak lagi bercakap berikutan “ dakwaan yang mengejutkan ” dibuat oleh Erika.

'Erika mendakwa bahawa Kathy membuat cemuhan keras terhadap seorang pekerja di luar kamera,' halaman peminat menyatakan, sambil menambah, 'Kathy tidak pernah bersemuka dengan Erika selepas dia membuat tuduhan itu dan menghentikan penggambaran dengan kumpulan itu selepas itu.'

Dan sementara Kyle mungkin mendiamkan diri semasa perjumpaan semula kerana tuntutan terhadap adiknya dilontarkan, dia berkata ' pembohongan yang merosakkan ” memberitahu tentang Kathy pada episod SeptemberRHOBH: Selepas Tayangan.

'Kathy dan saya tidak bercakap untuk seketika, tetapi kemudian kami mula bercakap apabila beberapa pembohongan keluar,' dedah Kyle. “Saya mula membaca pembohongan dalam tabloid. Perkara dalam talian yang dikatakan, yang kakak saya katakan, tidak dikatakan.

'Ia mengatakan sesuatu tentang, 'Oh, semasa dia mengalihkan bagasi Sutton' ... Dia tidak berada di Aspen pun,' jelas Kyle, kemungkinan laporan palsu yang mengaitkan pembantu Sutton dengan khabar angin itu.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian tiga esok, Rabu, 26 Oktober, pada 8/7c di Bravo.