Erika Jayne dilihat meletakkan Kyle Richards di kerusi panas semasa Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pelakon makan malam terakhir dalam yang baru dikeluarkan adegan dipadamkan daripada persembahan.

Semasa Kyle dan wanita membincangkan butirannya Tambah Dada berkongsi tentang adiknya Kathy Hilton 's kehancuran di Aspen , serta siapa yang mungkin mempunyai atau tidak membocorkan maklumat kepada akhbar sebelum episod disiarkan , Erika secara mengejutkan mendedahkan bahawa Kyle telah memberitahunya di luar kamera bahawa dia 'gembira' kakaknya telah terdedah.

'Saya hanya boleh katakan apabila semua ini menurun, Kyle berkata kepada saya, 'Saya gembira orang melihat ini,'' kongsi Erika, seperti yang dilihat dalam klip yang dikongsi oleh Sarah Galli di Instagram.

Dan Kyle dengan pantas memotongnya, mengingatkannya, “By the way, itu antara kita, Erika. Terima kasih.”

'Saya tidak tahu itu,' tegas Erika.Tetapi Kyle tidak yakin.

“Ya, itu secara peribadi. Awak faham betul ke?” dia bertanya kepadanyaRHOBAbintang bersama.

'Saya akan dapatkannya sekarang,' Erika bersetuju.

Difahamkan tidak selesa pada ketika itu, Kyle mencadangkan bahawa Erika dan pelakon lain melakukan lebih banyak bahaya daripada kebaikan apabila ia datang kepadanya sudah tegang perhubungan dengan Kathy .

'Jika anda melakukan ini melindungi saya, ini hanya mencederakan saya,' katanya kepada mereka.

Juga dalamRHOBAadegan yang dipadamkan, Kyle dilihat dalam pengakuan, mengakui bahawa walaupun dia mengatakan apa yang dikatakan oleh Erika, dia melakukannya datang dari tempat sakit hati dan kemarahan .

“Jika saya berkongsi sesuatu dengan yakin, saya tidak mengharapkan anda berkongsi dengan kumpulan itu, dan ya, saya lega kerana orang lain melihat apa yang saya terpaksa tanggung kadang-kadang dan ya, saya berkata demikian kerana saya sangat terluka saya dan kakak saya marah,” kongsinya.

Namun, dia menambah, 'Saya tidak mahu [Erika] berkongsi perkara itu dengan semua orang.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Sarah Galli (@damegalli)

Di tengah-tengah ketegangan yang berterusan, Kyle mengakui semasa baru-baru iniRHOBH: Selepas Tayanganyang dia rasa terbelah antara Kathy dan Lisa .

'Ia benar-benar sukar kerana Lisa sentiasa menjadi kawan baik kepada saya, tetapi kemudian dia bertengkar dengan kakak saya Kathy,' kata Kyle. “Ia kini dimainkan di Instagram, dan di seluruh tempat, dan pada penghujung hari, keluarga adalah keluarga. Jadi ia meletakkan saya dalam kedudukan yang sangat buruk, dan kemudian saya agak membencinya kerana saya seperti, 'Saya sentiasa mempunyai hubungan yang baik dengan orang-orang ini, dan kini ia telah terjejas.''

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian dua Rabu depan, 19 Oktober, di 8/7c di Bravo.