Sebagai musim terbaru Suri Rumah Sebenar Beverly Hills berterusan, ia menjadi lebih jelas lagi Lisa Vanderpump vs orang lain di tengah-tengah dia perselisihan dengan rakan-rakannya .

Semasa penyiaran sangat episod dramatik daripada RHOBH pada malam Selasa, yang menunjukkan Lisa dituduh oleh Teddi Mellencamp daripada menetapkan dia , Erika Jayne dibawa ke Twitter untuk dinobatkan Kyle Richards ratu baru persembahan.

'Semuanya memuji Ratu BENAR #RHOBH @KyleRichards ??,' tweet Erika pada 5 Mac, bersama dengan emoji seorang puteri memakai mahkota.

Ini nampaknya merupakan jelingan yang jelas kepada Lisa, yang biasanya dirujuk sebagai Ratu RHOBH oleh peminat. Selain itu, Lisa sendiri telah membuat rujukan mengenai mahkotanya dengan slogan RHOBH yang lalu.

Siapakah Ratu RHOBH?

  • Kyle
  • Lisa

Lihat Keputusan

Memuatkan...Memuatkan...

Sejurus selepas tweet Erika, peminat di Twitter menyatakan dengan jelas bahawa mereka memohon untuk berbeza.

'Maksud awak Lisa Vanderpump!' seorang menjawab.

'Ummmmm, Permaisuri Sejati ialah LVP, jangan putar belit Erika!' tulis peminat lain.

“Maaf hanya ada seorang ratu dan bukan awak atau Kyle. #TeamLVP,” tulis seorang pengguna Twitter.

'Mahkota itu baik di tempatnya, dengan LVP,' tambah seorang lagi.

Di bawah ialah tangkapan skrin beberapa jawapan.

Peminat RHOBH menganggap Lisa adalah ratu pertunjukan

Hampir semua respons kepada tweet Erika adalah menyokong Lisa.

“LVP ialah BH ! Teruskan bermimpi,” tweet seorang peminat rancangan itu.

“Hanya ada SATU RATU SEJATI, dan itu ialah @Lisa Vanderpump! Dia adalah ratu sejak awal; jangan lakukan kesilapan. Kyle baik, disenangi & OG, tetapi dia tidak pernah menjadi ratu. Ia adalah apa itu. Tiada siapa yang akan memakai mahkota seperti yang dimiliki LVP. Semua salam Ratu LVP!” seorang lagi peminat Lisa membalas tembakan.

Peminat RHOBH berpendapat Lisa Vanderpump ialah ratu pertunjukan

Tweet Erika datang berikutan beberapa laporan minggu lepas yang menyatakan Lisa telah mendapat kemungkinan spin-off kedua oleh rangkaian Bravo.

Halaman Enam melaporkan bahawa projek mengenai pusat menyelamat anjingnya, Vanderpump Dogs, telah diterangi hijau dan penggambaran akan dimulakan.

Outlet itu juga melaporkan bahawa rakan pelakon Lisa 'sangat tidak berpuas hati' tentang berita itu merasakan mereka telah digunakan oleh Lisa dan penerbit untuk mencipta drama dan cerita belakang untuk melancarkan rancangan baharu Lisa.

Lisa masih belum menjawab aduan rakan bintangnya.

Foto Kredit: Instariamges

BERITAHU KAMI – JADI KITA KENA BERTANYA, SIAPA RATU RHOBH? KYLE ATAU LISA?