Kredit: BauerGriffin/INSTARimages

Terdapat banyak peringkat kesedihan, termasuk kemarahan, dan penonton telah melihat kemurkaan itu Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang, Erika Jayne , telah didedahkan pada kosternya sepanjang masanya di rancangan itu.

Dalam temu bual baru dengan InStyle , ahli terapi Erika, dr lelaki jenn , mengatakan bahawa 'Ya, anda sebenarnya perlu bersedih atas perceraian.' Menambah bahawa 'malu dan bersalah' adalah perasaan semula jadi yang perlu dilalui apabila meninggalkan pasangan demi kesejahteraan diri sendiri, di samping kemarahan. Erika nampaknya bersetuju menyiarkan semula artikel itu ke cerita Instagramnya.

Erika telah dikritik hebat memfailkan surat cerai untuk menamatkan perkahwinannya dengan suaminya yang terasing, Tom Girardi , sama seperti berita bahawa dia telah didakwa menggelapkan berjuta-juta ringgit yang terhutang kepada balu, anak yatim, dan mangsa terbakar.

Orang ramai, serta beberapa pelakonnya, mendapati situasi itu terlalu kebetulan, dan Erika sendiri telah menghadapi tuntutan mahkamah mendakwa dia mengetahui jenayah Tom dan mendapat keuntungan daripadanya. Erika dengan tegas mendakwa bahawa dia tidak mengetahui tentang penyelewengan atau sebarang usaha jahat Tom sebelum keputusannya untuk meninggalkan peguam yang kini diberhentikan .

Erika pernah menyatakan pada masa lalu bahawa Tom mengawal segala-galanya dalam perkahwinan mereka, serta terlibat dalam pelbagai perselingkuhan semasa perkahwinan pasangan itu.Dr. Jenn berkata, 'Saya melihat wanita mengalami banyak rasa malu dan rasa bersalah apabila bercerai.' Menambah, 'Merasakan kegagalan di sekeliling perkahwinan, walaupun apabila meninggalkan adalah perkara yang betul untuk dilakukan, boleh menjadi sangat menggembirakan.'

Pakar perhubungan meneruskan dengan mengatakan bahawa perasaan malu dan bersalah itu 'mengekalkan segala-galanya.'

Ini boleh menunjukkan sebab di sebalik kelakuan Erika yang tidak menentu dan tidak dapat diramalkan semasa musim terbaru RHOBA . Antara menjerit bahawa dia adalah 'satu-satunya' yang dia sayangi, mencampurkan alkohol dan anti-depresan, dan detik-detik air mata, penghibur itu membuatkan penonton tertanya-tanya apa yang sedang berlaku dengannya kerana dia seolah-olah menyatakan TIDAK malu pada masa-masa tertentu, tetapi sekali lagi, penafian juga merupakan salah satu langkahnya juga.

Erika baru-baru ini menyatakan kekesalannya semasa Bravo Con 2022 dan mengambil alih pemilikan atas penyalahgunaan ubat-ubatan dan alkohol dengan menyebutnya 'bukan saat terbaik saya.' Dia mempunyai banyak 'detik' itu semasa musim 12.

Bravo awak letak Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ' musim 13 pada an jeda yang tidak pasti buat masa ini selepas musim 12 mengambil tol emosi dan 'gelap' pada pelakon dan penerbit.