Erika Jayne memberi Andy Cohen hadiah terhebat untuknya bayi lelaki , Benjamin Allen , pada dia Mandi bayi Januari .

Semasa temu bual baru-baru ini, pihak Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star mendedahkan hadiah itu dan berkongsi butiran tentang suka dan duka yang dia alami sepanjang berada di rancangan itu.

'Saya memberikan stok bayi Disney Andy. Saya beri dia saham!” Dedah Erika semasa wawancara dengan Akses Hollywood pada 23 April. 'Saya hanya fikir dia akan mempunyai baju monyet yang mencukupi dan nenek tercinta saya pernah memberi kami stok dan bon untuk hari lahir kami.'

Erika menyertaiRHOBApelakon semasa musim keenam dan telah menghadapi beberapa pasang surut sejak itu. Yang berkata, menurut bintang realiti dan penghibur, kebaikan 'jauh mengatasi keburukan.'

“Saya mengalami sedikit jalan yang bergelombang. Anda tahu, ia berlaku kepada semua orang,” jelasnya. 'Apabila anda mendaftar untuk televisyen realiti, anda akan mengambilnya di dagu. Jadi, anda perlu berguling dengan tumbukan.”Antara pukulan yang dihadapi Erika ialah kenyataan yang 'sangat jelek'. anak pegawai polisnya .

“Sarung tangan itu tertanggal dan saya mengejar mereka. Saya agak sudah cukup dengan itu,” katanya teringat. “Kadang-kadang saya akan melawan dan kadang-kadang tidak. Ia bergantung.”

Walaupun Erika tidak membelanjakan banyak masa bersama rakan pelakonnya bilaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillskamera tidak ada, dia berkata pengeluarnya sebahagiannya harus dipersalahkan.

“Anda memang perlukan rehat tetapi ada antara kami yang lebih rapat daripada yang lain. Tetapi kami sebagai satu kumpulan tahun ini, terutamanya kami berlima, benar-benar bersatu. Jadi ya, kami menghantar mesej dan kami bercakap. Saya tahu [ Kyle Richards ] dan [ Teddi Mellencamp ] banyak jumpa. [ Tambah Dada ] dan saya sentiasa menghantar mesej... Ia tidak dinasihatkan untuk berkumpul tetapi orang ramai melakukannya,” dedahnya.

Juga semasa wawancaranya dengan Access Hollywood, Erika berkongsi cara dia mengelak daripada dipecat.

“Anda perlu berseronok dengan perkara-perkara ini. Saya memberitahu anda, permainanSuri rumahdimenangi dalam pengakuan dan jika anda bosan dalam pengakuan, anda keluar!” dia berkata.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com, lev radin/Shutterstock.com