Erika Jayne membuka tentang Puppy Gate semasa rakaman baru-baru ini Rancangan Ellen Degeneres dengan pelakon Mila Kunis , yang sebenarnya mungkin hadir apabila Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ' filem perjumpaan musim sembilan dalam beberapa minggu akan datang.

Semasa temu bual, Erika, 47, mendedahkan pihak siapa dia berpihak pada Puppy Gate, berbincang pada tarikh penggambaran reunion, dan mengesahkan sama ada dia telah diarahkan atau tidak oleh penerbit semasa adegan.

Selepas memberitahu Mila bahawa Puppy Gate 'benar-benar berlaku,' Erika menjelaskannya Dorit Kemsley tidak menyimpan anjing yang dia angkat daripada Lisa Vanderpump pusat penyelamat, yang mengakibatkan anjing itu dibawa ke tempat perlindungan oleh orang yang diberikannya.

Bila Mila tanya Lisa ada memanipulasi seseorang untuk menghasilkan drama oleh berkongsi cerita dengan yang lain, Erika mengesahkan dia percaya itulah yang berlaku.

'Pada pendapat saya, ya, 100 peratus,' kata Erika kepada hos, yang mengisinya Ellen Degeneres.Walaupun Erika mengakui bahawa dia tidak mengetahui sebarang rancangan Lisa untuk berhenti persembahan , dia memang mengatakan bahawa dia tidak bercakap dengan restoran itu sejak drama doggy itu turun semasa penggambaran tahun lepas.

'Saya tidak tahu sama ada dia berhenti dari rancangan itu. Saya tahu bahawa dia berhenti muncul pada pertengahan musim dan kami terperangkap dengan memandang antara satu sama lain seperti, ‘Jadi, apa yang berlaku?’” jelas Erika.

Erika juga berkata dia berada dalam Pasukan Teddi apabila ia berkaitan dengan Puppy Gate. “Ya… saya berpihak pada kebenaran,” katanya apabila Mila bertanya kepadanya sama ada dia berpihak kepada Teddi.

Selepas mendedahkan rakaman reunion akan datang akan berlangsung pada bulan Jun, Erika berkata dia tidak tahu sama ada Lisa akan hadir atau tidak . Dia juga berkata bahawa walaupun khabar angin sebaliknya, RHOBH tidak sama sekali skrip.

'Tiada siapa yang pernah meminta saya melakukan apa-apa,' Erika mengesahkan. 'Itulah sebabnya anda melihat kami sangat sukar seperti pelakon tahun ini.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa pukul 9 malam. di TV Bravo. Bagi wawancara penuh Erika, ia akan disiarkan pada 11 April.

Kredit Foto: Vince Flores/startraksphoto.com