Apa yang akan berlaku antara Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pelakon selepas Lisa Vanderpump 'separuh keluar dari pertunjukan?

Semasa temu bual baru, Erika Jayne bercakap tentang perkara yang peminat boleh jangkakan untuk melihat daripada dia dan rakan pelakonnya sepanjang baki musim ini dan mengusik tentang ketegangan antara mereka.

'Terdapat banyak perubahan dalam kumpulan ke hadapan,' usik Erika semasa wawancara baru-baru ini Hiburan Malam ini . 'Sudah tentu ahli pelakon yang tidak muncul selepas masa tertentu, anda tahu, mengubah dinamik.'

Selepas episod terakhir siri ini, Lisa, yang tidak akan dipaparkan pada episod malam ini, akan tidak lagi ditayangkan dalam adegan bersama bintang-bintangnya .

“Ia pastinya tempat yang sukar. Kami tidak tahu apa yang berlaku ... Kerana kami dilemparkan ke lengkungan sedemikian, kami, sebagai pelakon, sejenis gel bersama-sama dengan cara yang kami tidak pernah mengalami musim sebelumnya sebelum ini, 'kata Erika.Menurut Erika, Lisa telah 'bermain permainannya sendiri' dalam talian dan dalam akhbar sejak dia mula enggan membuat filem Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdengan rakan pelakonnya. Sebagai contoh, daripada berdepan dengan bintang-bintang bersamanya dalam rancangan itu, dia telah melakukannya membidik mereka di Twitter dan Instagram dan baru-baru ini tersirat mereka berlagak seperti babi .

Nasib baik, Erika tidak dihina oleh diss .

'Babi lebih bijak daripada anjing,' jelas Erika. 'Ia adalah fakta saintifik. Awak tahu tak? Saya telah dipanggil banyak perkara dan terutamanya tahun ini, vitriol itu benar-benar, ia sangat sengit.'

Walaupun khabar angin bertiup kencang yang mencadangkan Lisa mungkin tidak menghadiri perjumpaan yang akan datang, Erika memberitahu ET: “[Lisa] sepatutnya muncul. Dan dia harus menceritakan kisahnya, dan dia harus duduk bersama kami yang lain dan bercakap tentang apa yang berlaku ... Saya harap dia berada di tengah-tengah dengan kami semua supaya kami semua dapat melihat satu sama lain dan mendengar satu sama lain secara sama rata .”

'Pengiktirafan tangannya dalam keseluruhan isu puppygate akan banyak membantu,' sambung Erika. “Pengakuan terhadap penglibatannya, sama ada secara langsung atau tidak. Sama ada anda memberitahu seseorang secara langsung atau secara tidak langsung menyuruh seseorang melakukannya. Hanya kerana awak melakukannya.”

Walaupun Erika berfikir Lisa sedang menahan kebenaran , sekurang-kurangnya beberapa perkara, dia mengesahkan dia tidak marah atau gembira dengan pelakon bersamanya.

Mengenai perkara yang peminat boleh jangkakan untuk melihat dalam episod yang akan datang, Erika berkata majoriti konflik antara pelakon bersamanya mengelilingi siri 'rakan' Camille Grammer dan membayangkan Camille menjadi penjahat baru antara pelakon.

'Terdapat beberapa dinamik yang menarik dengan Camille [Grammer] dan kumpulan itu,' dia mengusik. “Dia mempunyai pendapat yang kuat tentang banyak perkara. Ia seolah-olah bertentangan dengan pendapat yang kuat tentang dirinya, secara jujur.'

Semasa Camille tidak hadir, bersama-sama dengan Denise Richards , semasa perjalanan pelakon ke Perancis , drama itu tidak. Malah, seperti yang didedahkan oleh Erika, terdapat banyak 'jerit yang tidak perlu, dan mencucuk, dan mendorong, dan memetik, dan melekat' sepanjang percutian wanita itu.

'Anda tahu, apabila anda mabuk, anda bercakap sial. Itulah yang berlaku,” jelasnya. “Saya rasa kita bercakap kotor tentang semua orang! Dan semua orang berpaling sesama sendiri. Anda tahu, ia adalah tipikal.”

Dalam satu siri tweet minggu lalu, Camille mengakui bahawa penerbit memintanya untuk meningkatkannya selepas Lisa berhenti penggambaran dengan pelakon.

'Apabila LVP berhenti muncul dalam filem, saya terpaksa meningkatkannya,' tweeted Camille. 'Saya diminta untuk meningkatkannya?.'

Camille Grammer mengakui penerbit memintanya untuk meningkatkannya selepas Lisa Vanderpump berhenti penggambaran

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk episod baharu malam ini, jadi jangan ragu untuk mengulas dan bersembang di bawah semasa episod itu disiarkan pada 9/8c malam ini di Bravo TV!

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com