Joyce Giraud agak kecewa dengan cara itu Lisa Vanderpump telah dilayan oleh rakan pelakonnya semasa musim kesembilan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Semasa pelakon diteruskan tuduh Lisa membocorkan cerita kira-kira Dorit Kemsley 'meninggalkan' seekor anjing yang dia angkat daripada Vanderpump Dogs kepada media, Joyce menyasarkan wanita itu kerana 'membuli' dan 'menggabung' rakan lamanya.

“Mereka berkawan dengan Lisa. Dan ia mengerikan untuk dilihat, 'kata Joyce Surat Harian pada 17 April. “Mana-mana manusia yang baik boleh melihat betapa dahsyatnya apa yang dilakukan oleh wanita lain terhadap Lisa. Musim buli ini adalah yang paling teruk kerana apa yang Lisa alami. Dia baru sahaja kehilangan abangnya. Dia diselubungi kesedihan. Saya tidak nampak bagaimana seluruh kumpulan boleh menyerangnya.'

“Orang ramai sepatutnya berhimpun di sekelilingnya. Lisa perlukan sokongan. Mereka menendangnya ketika dia terjatuh,” sambung Joyce.

Menurut Joyce, bintang bersama Lisa sepatutnya percaya dia bukan orangnya di sebalik cerita Radar Online yang bocor ketika dia bersumpah dengan nyawa anak-anaknya.'Saya tidak fikir Kyle Richards menjadi kawan baik. Kyle Richards adalah sebahagian daripada kumpulan itu berkumpul padanya,” tambah Joyce.

Joyce pertama kali bertemu Lisa selepas dibawa ke pelakon dalam peranan sepenuh masa semasa musim keempatnya. Dan, pada masa itu, Joyce berkata dia dengan cepat diberi amaran oleh wanita lain, termasuk Kyle, bahawa Lisa adalah 'orang yang jahat.'

'Semua gadis cuba memberitahu saya Vanderpump adalah seorang yang jahat. Kyle terus cuba bercakap buruk tentang Lisa pada musim saya. Brandi (Glanville) malah menelefon saya dan berkata Lisa sangat jahat. Tetapi saya terus berkata 'Saya tidak nampaknya,'” kongsi Joyce.

Sementara Joyce tidak dapat mengesahkan khabar angin yang mendakwa Lisa akan berhenti daripada RHOBH selepas musim sembilan, dia berkata dia dan Lisa telah mengadakan 'berbilang perbincangan' tentang dia meninggalkan rancangan itu.

'Saya tidak boleh mengatakan di mana dia bersandar sebagai kawan., tetapi ya ... dia menganggapnya,' Joyce berkongsi. “Sebagai kawan, saya rasa dia tidak patut melakukannya lagi. Dia terlalu berjaya. Dia suka memperkasakan orang lain. Lihatlah betapa dia telah berlaku dalam hidupnya. Ia luar biasa.”

Mengenai potensinya kembali ke rancangan itu, Joyce berkata dia tahu pada pertengahan musim pertamanya bahawa siri itu bukanlah platform yang sesuai untuknya dan kini berkata dia lebih suka berenang dengan jerung sebenar 'daripada berenang dengan jerung itu lagi.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Sara Jaye Weiss/StartraksPhoto.com, Tommy Garcia/Bravo