Meghan King Edmonds sedang bercakap tentang suaminya Jim Edmonds ' urusan.

Berikutan kebocoran beberapa mesej teks eksplisit, gambar zakar, dan video melancap suaminya, Suri Rumah Sebenar Orange County star sedang meluruskan rekod tentang cara dia mengetahui tentang 'kesalahan dalam penghakiman' suaminya. Dia mendedahkan perasaannya tentang pengkhianatannya dalam catatan blog baharu.

'Saya mendapat tahu dengan cara yang sama yang anda lakukan: dalam tabloid,' dia menulis di laman webnya. “Saya tidak pernah meninggalkan mel suara untuk wanita lain. Saya menelefon Jimmy dan dia mengaku kepada saya bahawa dia telah bertukar gambar lucah dengan wanita ini selama beberapa bulan dan hubungan fizikal tidak pernah wujud. Dia membayarnya untuk melindungi saya supaya saya tidak akan tahu.'

Meghan dan Jim berkahwin pada 2014 dan berkongsi tiga anak, termasuk Aspen yang berusia dua tahun dan kembar berusia satu tahun Hayes dan Hart . Malangnya, hubungan Jim didakwa bermula pada masa Meghan mengharapkan kembar mereka. Pada hari dia bersalin, Jim dilaporkan menghantar video melancap kepada wanita lain.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Meghan King (@meghanking)

Walaupun Jim mendakwa dalam satu kenyataan kepada Kami Mingguan bahawa dia tidak mempunyai hubungan fizikal dengan wanita lain, Meghan berkata dia tidak pasti sama ada dia harus mempercayainya.

“Saya tidak percayakan dia lagi. Fizikal atau tidak, dia masih mempunyai hubungan sulit dan dia mengakui perkara ini kepada saya,” jelas Meghan. “Ia bukan satu kesilapan, satu kesilapan dalam penghakiman. Saya melihat teks - setiap satu mewakili keputusannya untuk membuang perkahwinan kami ke dalam tong sampah.”

“Saya seorang gadis yang sederhana. Saya mahukan perkahwinan yang kukuh. Saya setia seperti mereka datang dan saya mahu ikrar yang kami buat semasa kami bertukar cincin untuk diambil tindakan. Sekarang cincin perkahwinan saya melambangkan penipuan,” sambungnya. 'Saya tidak melakukan kesalahan, saya tidak layak untuk ini. Saya tidak melakukan apa-apa kecuali mengandung anak kembar kami dan cuba untuk mendapatkan kehamilan yang sihat. Saya enggan dihina dengan ini. Saya adalah mangsa, tetapi saya tidak ditakrifkan oleh ini.”

Menurut Meghan, Jim dengan sengaja memutuskan untuk 'merosakkan dia.'

'Ini tidak adil. Saya menangis teresak-esak muka saya pedih kerana garam dari air mata saya. Saya keletihan. Anak-anak saya yang miskin tidak mendapat ibu mereka yang setia. Dan ia hanya 36 jam,' tulisnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Meghan King (@meghanking)

Berita tentang hubungan sulit Jim tidak mungkin datang pada masa yang lebih buruk untuk ibu tiga anak yang sibuk . Seperti yang dijelaskannya, anaknya Hart mungkin mengalami gangguan saraf.

'Ia adalah beberapa bulan terakhir yang paling mencuba sepanjang hidup saya dan kami masih tidak mempunyai jawapan,' kongsinya. “Kadang-kadang saya keluar rumah selepas anak-anak tidur supaya saya boleh memandu dan menangis dalam gelap tanpa sesiapa di sekeliling. Sekarang saya perlu berurusan dengan ini: cinta sejati saya yang mengkhianati saya dengan cara yang paling menjijikkan dan umum.'

Walaupun Jim melakukan kesilapan, Meghan memberitahu pembaca bahawa dia berharap perkahwinannya 'boleh pulih.'

Meghan membintangiSuri Rumah Sebenar Orange Countyselama tiga musim sebelum ini berhenti persembahan pada 2018 untuk memberi tumpuan kepada Jim dan keluarga mereka.

Kredit Foto: Instagram