Kredit: JOHN NACION/Janet Mayer/startraksphoto

Selama bertahun-tahun, Melissa Gorga disangkal kakak iparnya Teresa Giudice Dakwaan dia telah dibutakan oleh Melissa menyertainya Suri Rumah Sebenar New Jersey .

Terdapat juga spekulasi Teresa mengecualikan abangnya Joe dan isterinya Melissa dari acara pelakon , bimbang pengeluar akan berminat untuk menandatanganinya.

Bagaimanapun, dalam temu bual untuk Heather McDonald 's The Juicy Scoop , bekasRHONJpenerbit Charles King mengesahkan cerita Teresa. Pekerja itu mendakwa Melissa menyertai rancangan itu di belakang kakak iparnya, dan mencadangkan naratif Melissa adalah 'tidak benar.'

Menurut Carlos, Teresa memanggilnya 'seminggu' sebelum Melissa memulakan penggambaran.

'Dia tidak tahu,' kata Carlos. “Ini adalah seminggu sebelum penggambaran sepatutnya dimulakan [pada Joey Gorga 'membaptis].'Penerbit itu menambah, 'Dia berkata, 'Ya ampun, saya baru mengetahui bahawa kakak ipar saya dan abang saya adalah ahli pelakon dalam rancangan ini. Saya tidak tahu itu sehingga sekarang.’ Dia tidak tahu.”

Dia kemudian menjelaskan, 'Dia [sedang] panik, 'Apa yang perlu saya lakukan? … Saya tidak tahu Carlos, ini gila. Itulah keluarga saya. Saya tidak mahu bergaduh dengan keluarga saya.'”

Carlos meneruskan, 'Dia mendapat tahu kerana mereka akhirnya mendedahkan kepadanya - bukan 'mereka' penerbit - bahawa, 'kakak ipar dan abang anda berada di dalam rancangan itu. Anda perlu pergi ke [pembaptisan] ini'”

Dia kemudian menafikan mitos bahawa Teresa menghalang Melissa daripada melakonkan acara sebelum dia menyertai rancangan itu dalam musim ketiga.

“Saya bertemu dengan Melissa musim kedua … pada pembaptisan [yang berbeza],” kata Carlos. 'Jadi khabar angin ini bahawa mereka tidak dijemput untuk sesuatu, saya boleh katakan kepada anda secara bersemuka saya bertemu Melissa secara bersemuka [di acara pelakon].'

Jika akaun Carlos benar, ia bercanggah dengan naratif yang telah didesak oleh Melissa selama sedekad. Baru-baru ini, pada temu bual BravoCon yang dikongsi olehSemua Mengenai TRHpada Instagram , Melissa dilaporkan ditanya sama ada Teresa tidak mengetahui tentang pelakonnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh All About The Real Housewives (@allabouttrh)

'100 peratus palsu dan tidak benar,' kata Melissa.