Caroline Manzo sedang bersuara pada Joe Hakim akan datang pengusiran .

Seminggu selepas bekasnya Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang bersama rayuan ditolak , Caroline bercakap tentang pemikirannya mengenai isu itu dan menyatakan kebimbangan terhadap empat anak perempuan Joe berkongsi dengan isteri Teresa Giudice .

“Itu menghancurkan hati saya. Ia benar-benar menghancurkan hati saya, 'kata Caroline Kehidupan Hollywood . “Saya tidak faham. Dia membayar yurannya. Saya faham kesahihannya, tetapi ia tidak seperti dia datang [ke Amerika Syarikat dari Itali] ketika dia berusia 20 atau 30 tahun - dia datang ke sini sebagai bayi.'

“Anak-anaknya memujanya. Dia memuja anak-anaknya. Saya fikir kanak-kanak itu telah menderita sepenuhnya. Hati saya hancur untuk kanak-kanak itu dan untuk Joe kerana mereka layak mendapat bapa mereka kembali dan saya harap keadaan berbeza tetapi apa yang boleh anda lakukan? Saya hanya fikir ia adalah keadaan yang sangat, sangat menyedihkan, 'sambungnya.

Walaupun Joe memfailkan 'petisyen untuk menyemak semula' penafian itu rayuan pengusirannya beberapa hari lalu, yang peluang dia kekal di negara ini kelihatan langsing, yang mungkin menjelaskan mengapa anak perempuan Joe Sudah Hakim kini telah memulakan petisyennya sendiri untuk cuba mengekalkan ayahnya di Amerika Syarikat.Dalam petisyen Change.org , Gia merayu kepada Presiden Trump untuk menghentikan pengusiran Joe.

'Ayah saya, Joe Giudice, datang ke Amerika Syarikat ketika dia masih bayi, setahun selepas kelahirannya, dia telah tinggal di New Jersey sepanjang hidupnya,' Gia memulakan petisyen itu. 'Dia seorang ahli perniagaan, seorang suami, bapa kepada empat wanita muda semuanya berumur di bawah 19 tahun, anak lelaki, abang, bapa saudara dan kawan kepada ramai.'

Dia meneruskan, “Dia didapati bersalah atas kesalahan NON Violent dan menjalani masanya dengan mematuhi semua garis panduan dan prosedur penjara. Ibu dan ayah saya telah berjuang tanpa mengenal penat lelah untuk membayar balik setiap sen pembayaran balik kepada mahkamah yang dianggap mereka berhutang. Mereka telah melakukan kesilapan tetapi membetulkannya melalui masa berkhidmat dan dengan memuaskan kewangan semua yang terhutang. ”

Gia menambah bahawa Joe 'tidak tahu apa-apa tentang budaya Itali, undang-undang, norma masyarakat, dia tidak mempunyai keluarga terdekat dan tidak akan dapat mendapatkan pekerjaan di negara asing ini. Ayah saya bukan bahaya kepada masyarakat.”

Dia menutup petisyennya dengan memohon Presiden mengambil tindakan dan mengampuni Joe.

“Kami meminta Presiden kami, Donald J Trump menyemak petisyen kami dan memaafkan ayah saya untuk membebaskannya daripada hukuman penjara seumur hidup yang dijatuhkan mahkamah kepadanya, ya di Itali dia tidak lagi dipenjarakan tetapi adakah dia akan bebas jika dijauhkan daripada keluarga dan mampu menjadi ahli masyarakat yang produktif?” tanya Gia.

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 10 sedang dalam pengeluaran dan dijangka disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: Debby Wong, Fernando Lucena/startraksphoto.com Michael Simon/ startraksphoto.com