Dua tahun selepas dia keluar dari Suri Rumah Sebenar New Jersey , Jacqueline Laurita dan suaminya, chris laurita , nampaknya telah jatuh pada masa yang sukar , kewangan, dan telah menggunakan media sosial dalam usaha untuk memunggah sejumlah barang mereka untuk mendapatkan wang tunai segera.

Menurut laporan baharu, pasangan itu telah menyenaraikan beberapa item di Facebook Marketplace ketika mereka terus menghadapi kemungkinan rampasan rumah agam Franklin Lakes mereka.

Antara barangan yang dijual ialah candelier $5,000, meja poker $2,000, kabinet kayu $750, dan $200 yang ditandatangani.Kesunyian Anak Dombaposter.

Jacqueline Laurita dan Chris Laurita Menjual Barangan di Facebook

Jacqueline dan Chris kini menjual 14 item, dengan jumlah $16,810 mengikut nj.com. Pasangan itu telah menjual beberapa perkara, termasuk yang ditandatanganiSopranofoto, unit penyimpanan mainan, ditandatanganiBapa baptis IdanBapa baptis IIIposter, peniup salji dan penjana.RHONJ Jacqueline Laurita dan Chris Laurita Menjual Candelier $5000 di Facebook

Di tengah-tengah jualan dalam talian Jacqueline dan Chris, Chris menegaskan pembersihan rumahnya 'tiada kaitan' dengan rampasan akan berlaku yang dia dan isterinya hadapi. Sebaliknya, dia menjelaskan bahawa mereka telah berpindah ke rumah baharu yang mempunyai 'gaya yang sama sekali berbeza.'

'Mengapa seseorang tidak boleh menulis sesuatu yang positif tentang keluarga yang menarik tali sepatu mereka dan beralih kepada peluang yang lebih besar dan lebih baik?' tanya Chris. “Apa yang kami lakukan adalah perkara yang baik dan terbaik untuk masa depan keluarga kami. Kami menantikannya.”

Jacqueline dan Chris meletakkan rumah mereka di pasaran pada bulan April untuk $1.95 juta dan mengurangkan harga kepada $1.85 juta hanya sebulan kemudian. Seingat peminat, pasangan itu sebelum ini meletakkan rumah itu untuk dijual pada 2017 dengan harga $2.3 juta .

Bekas bintang realiti dan suaminya pertama kali menghadapi rampasan pada 2015, apabila pemberi pinjaman mereka memulakan prosiding terhadap mereka. Bagaimanapun, pada tahun berikutnya, kes itu ditolak. Kemudian, pada Julai 2017, M&T Bank dan Hudson City Savings Bank memfailkan notis perampasan dan kes itu kekal aktif.

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 10 sedang dalam pengeluaran dan dijangka disiarkan di Bravo TV akhir tahun ini.

Kredit Foto: Michael Simon/startraksphoto.com