Thomas Ravenel pertarungan hak penjagaan dengan Kathryn Dennis baru jadi kucar kacir.

Sambil bekas pasangan itu terus melontar dakwaan penggunaan dadah dan pengabaian antara satu sama lain, bekas pengasuh Thomas, Subuh , WHO menuduhnya merogol pada 2018 , membidik mereka yang dipecat Pesona Selatan bintang semasa pemendapan minggu ini dan membuat tuntutan yang mengejutkan terhadapnya.

Menurut laporan daripada Surat Harian pada 14 Mei, Dawn mendedahkan salah seorang rakan pemandu Ubernya pernah memberitahunya tentang perjalanan yang dia berikan kepada Thomas dan 'tiga atau empat' rakannya pada malam anaknya Saint Julien , sekarang 3, dilahirkan.

'Dia berkata bahawa dua daripada orang itu ialah Thomas Ravenel dan [sesama bekas ahli pelakon] J.D. Madison …mereka mahu berpesta. Mereka semua mabuk..mereka melakukan kokain di dalam keretanya,” kata Dawn.

'Thomas adalah orang terakhir yang diturunkan dan dia mahu memberinya lawatan ke rumahnya... Dia cuba meyakinkannya untuk pergi ke hospital,' sambung Dawn. 'Seperti 'Dude, jika anda meraikan kelahiran bayi anda, anda perlu pergi ke hospital dan meluangkan masa dengan bayi itu. Bukankah bayi itu dilahirkan awal?' Dan dia seperti 'Ya, ya, ya. Baik, sudikah awak membantu saya? Saya akan membayar anda $500 untuk membersihkan kokain dari muka saya dan mengelapnya dari pakaian saya.'”Walaupun rakan Dawn berkata Thomas membayarnya $200 kerana dilaporkan membersihkan dadah dari muka dan pakaiannya, dia tidak pernah memberinya $300 yang lain.

Menurut Dawn, Thomas adalah seorang peminum setiap hari dan pernah '[muntah] di atas katil' semasa tidurnya selepas didakwa mengambil campuran Klonopin, Viagra, ubat sakit, dan 'sesuatu untuk bi-polar.'

Dawn, yang mengambil ujian pengesan pembohongan dan lulus selepas itu menuduh Thomas melakukan serangan seksual , mendakwa bekas bosnya tidak pernah mahukan anak kedua dengan Kathryn dan sebenarnya berharap dia akan menggugurkan kandungan semasa mengandung Saint Julien.

Thomas dan Kathryn juga berkongsi anak perempuan Kensington yang berusia lima tahun.

SebagaiPesona Selatanpeminat sedia maklum, hubungan Thomas dan Kathryn tidak baik sejak sekian lama dan mereka pertempuran hak penjagaan yang berterusan hanya memburukkan lagi hubungan keibubapaan mereka. Yang berkata, mereka juga mengalami kegawatan dengan baik sebelum ini Kathryn memfailkan hak penjagaan penuh dan pada beberapa kali, Fajar menyaksikan tingkah laku ganas antara mereka.

Seperti yang didedahkan Dawn, Thomas pernah membaling puntung rokok ke muka Kathryn selepas dia tidur lewat dan 'hampir memotong tangan Kathryn di pintu kereta' semasa mabuk.

Pesona Selatanmusim enam tayangan perdana malam ini, 15 Mei jam 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Tommy Garcia/Bravo, Paul Cheney/Bravo