Jenelle Evans dianggap bercerai selepas suaminya, David Eason , membunuh anjing mereka .

Semasa sembang baru-baru ini dengan peminat di Cerita Instagramnya, yang pertama Ibu Remaja 2 bintang mengakui itudia dan David berada dalam 'perkataan buruk' selepas pembunuhan haiwan itu.bekas teman lelaki Jenelle, Nathan Griffith , juga membidas tentang kemenangan hak penjagaannya baru-baru ini di Twitter.

'Adakah keputusan yang sukar untuk tinggal bersama David selepas insiden anjing itu?' seorang peminat bertanya kepada Jenelle semasa berbual.

'Sejujurnya ya,' jawab Jenelle. “Kami berada dalam keadaan buruk selama hampir seminggu. Tak banyak cakap. Dia tahu betapa kecewanya saya.”

David membunuh bulldog Perancis Jenelle pada akhir April dan bulan berikutnya, Perkhidmatan Perlindungan Kanak-Kanak (CPS) mengeluarkan tiga anak mereka , termasuk Maryssa berusia 11 tahun, Kaiser berusia lima tahun, dan Ensley berusia dua tahun, dari rumah mereka.Walaupun Jenelle dan David kehilangan hak penjagaan anak-anak mereka buat sementara waktu pada bulan Mei , mereka dapat mendapatkan semula hak penjagaan minggu lalu.

'Sekarang kami dapat mengatasi insiden ini, hubungan kami menjadi lebih kuat,' kata Jenelle. 'David telah menyelesaikan pengurusan kemarahan juga.'

Bintang 2 Ibu Remaja Jenelle Evans Hampir Bercerai dengan David Eason Selepas Pembunuhan Anjing

Selepas Jenelle dan David mendapat semula hak penjagaan tiga anak mereka, Nathan menggunakan Twitter untuk berkongsi pendapatnya mengenai perkara itu sebelum memadamkan tweetnya.

'Saya telah tenang sedikit dan [saya] hanya bergantung pada iman saya pada masa ini,' tweet Nathan, menurut laporan daripada Kumpulan Realiti Ashley . “Saya tidak akan meletakkan dua sen saya tetapi jika sesiapa mahu memasukkan input mereka, anda boleh melawat: https://survey.nccourts.org/1480690875 untuk melengkapkan tinjauan. Sebarang input akan membantu. Nama hakim ialah Pauline Hankins. TY #TeamGriffith.”

Pautan yang dikongsi Nathan membawa peminat ke Borang Aduan Piawaian Kehakiman NC, yang boleh diisi oleh pengikut yang ingin memfailkan aduan terhadap keputusan hakim.

Jenelle dipecat daripadaIbu Remaja 2dalam bulan May selepas kematian Nugget.

Kredit Foto: DFree/Shutterstock.com, Facebook