Sudah lebih lima bulan sejak itu Ashley Darby didedahkan pada Suri Rumah Sebenar Potamac musim 2 reunion yang dia dan suami Michael Darby telah berpisah.

Lebih-lebih lagi, Ashley, 29, menambah bahawa dia telah berpindah dari kondo yang dikongsi bersama suami selama 3 tahun di apartmennya sendiri.

Cepat ke hari ini dan persoalan besarnya ialah adakah Ashley dan Michael kembali bersama? Jawapan itu nampaknya ya!

Manakala Ashley Instagram halaman tidak menampilkan Michael dalam beberapa bulan, kami dapat melihat sekilas Michael, 57, di Cerita Instagram Ashley (siaran ini dipadamkan sendiri selepas 24 jam) dalam beberapa video yang dia hantar tentang mereka berdua menari di parti! Tangkapan skrin ada di bawah.

rhop ashley darby michaelAshley membuat siaran ini hanya beberapa hari yang lalu yang menyebabkan kami percaya pasangan itu telah kembali bersama.

Malah dalam catatan umum terakhir yang dibuatnya tentang Michael di halaman Instagramnya pada bulan Julai, dia mengucapkan selamat hari lahir dan hashtag 'jangan berhenti percaya' mungkin tanda bahawa dia berharap mereka akan berdamai. Jawatan itu di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Ashley Boalch Darby (@ashleyboalchdarby)

KEMASKINI – Ashley dan Michael pasti kembali bersama berdasarkan treler musim 3 yang baru dikeluarkan untukSuri Rumah Sebenar Potomac. Anda boleh menonton itu di sini .

Dan semasa perjumpaan semula, Ashley menjelaskan dia tidak mahu perceraian. Dia berkata ketika itu, 'Saya mahu kembali bersama tetapi saya hanya 50 peratus, Michael harus berada di halaman yang sama dengan saya.' Mungkin mereka akhirnya mendapat halaman yang sama.

Buat masa ini, dia masih membisu mengenai isu itu mungkin menyimpannya untuk jalan ceritanya untuk musim ketiga RHOP yang akan datang. Ia memulakan penggambaran sepanjang musim panas.

Kredit Foto: Charles Skyes/Bravo TV

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA FIKIR ASHLEY DAN MICHAEL KEMBALI BERSAMA?