Suri Rumah Sebenar Potomac akan kembali ke Bravo malam ini dan awal minggu ini, kami cukup bernasib baik untuk bercakap dengan salah seorang bintang rancangan itu.

Sebelum tayangan perdana rancangan itu , Monique Samuels berbual dengan Reality Blurb tentang perkara yang boleh dilihat oleh peminat daripadanya dan wanita lain. Dia juga bercakap tentang hubungannya dengan bintang-bintangnya, termasuk musuh musim kedua Gizelle Bryant dan tambahan terbaru rancangan itu Candiace Dillard .

'Anda pasti akan melihat persahabatan berkembang dan kemudian persahabatan musnah. Sesetengah orang yang anda fikir adalah kawan rapat yang terbaik dan paling rapat, kami semua mula menghadapi beberapa masalah dan ia agak membosankan emosi dari awal hingga akhir,” usik Monique.

Walaupun Monique berkata dia dan rakan pelakonnya cuba mengharungi musim sebagai wanita dewasa yang cuba memberi tumpuan kepada perkara yang benar-benar penting dalam hidup mereka, idea itu diabaikan oleh sesetengah pihak.

“Sesetengah daripada kita mendapatnya dan sebahagian daripada kita tidak mahu mendapatkannya. Pada bila-bila masa anda mempunyai ramai wanita dalam satu kumpulan, ia adalah satu perjuangan,” jelasnya.Walaupun Monique mempunyai satu musim persembahan di bawah tali pinggangnya memasuki musim ketiga, dia segera menyedari nilai bantuan yang baik apabila ia berkaitan dengan keluarganya. Sebelum permulaan pengeluaran pada musim ketiga, Monique mempunyai pengasuh yang dia fikir akan bersamanya untuk jangka masa panjang. Bagaimanapun, pengasuh itu akhirnya memberi notis kepadanya dan dia ditinggalkan tanpa bantuan kerana dia cuba menyesuaikan kehidupannya sebagai ibu dan isteri yang bekerja.

'Pada penghujung hari, tugas saya yang paling penting ialah memastikan suami saya baik dan anak-anak saya baik dan mereka merasakan perhatian saya,' kata Monique. 'Satu perkara yang saya tidak mahu anak-anak saya rasakan ialah saya terlalu sibuk untuk mereka. Kadang-kadang di hadapan mereka, saya perlu bertenaga — walaupun saya bosan dengan perkara lain yang perlu dilakukan.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Monique Samuels (@mrsmoniquesamuels)

Semasa musim pertama rancangannya, musim kedua, Monique tidak menyukainya Gizelle dan malangnya, nampaknya tidak banyak yang berubah antara mereka.

“Ia adalah apa adanya. Saya tidak pernah masuk ke dalam situasi ingin mempunyai masalah dengan Gizelle. Dia ada masalah dengan saya,” dedah Monique. 'Dia bercakap tentang keseluruhan perkahwinan saya, dia bercakap tentang kewangan saya, dia bercakap tentang berapa banyak kereta yang saya ada, dia melakukan semua itu sendiri.'

Akhirnya, Monique rasa Gizelle patut risau tentang dirinya.

'Orang ramai perlu memberi lebih tumpuan kepada apa yang mereka telah berlaku,' katanya.

Dan bercakap tentang bimbang tentang dirinya, Monique tidak banyak bercakap mengenainya Karen Huger 's perjuangan kewangan yang didakwa , yang akan menjadi topik hangat semasa tayangan perdana musim ketiga.

'Saya tidak tahu semua sebab dia berpindah dan pada penghujung hari, apa sahaja alasan atau alasan yang dia berikan kepada saya, saya akan menghormati dan menerimanya kerana saya mempunyai perkara saya sendiri yang berlaku,' jelasnya. 'Dia akan bercakap benar. Dia akan memberi kita sebanyak yang dia fikir dia sepatutnya dan selebihnya dia akan simpan untuk dirinya sendiri dan saya tidak boleh marah kepadanya untuk itu. Dia perlu melakukan yang terbaik untuk keluarga dan kewangannya dengan cara yang sama seperti yang saya lakukan untuk keluarga saya sendiri.”

Bagi Candiace, Monique mempunyai semua perkara yang baik untuk dikatakan.

“Saya suka Candiace!” dia tersembur. “Dia mengingatkan saya tentang keluarga saya. Dari saat saya bertemu dengannya, saya seperti, 'Siapa gadis ini? Saya cintakan dia! Awak ke mana?’ Dia mempunyai tenaga yang hebat. Dia sangat comel. Saya sangat teruja dengannya. Kami klik serta-merta.”

Selain mempromosikan musim baruSuri Rumah Sebenar Potomac, Monique bekerjasama dengan beberapa pertubuhan bukan untung, termasuk Adoption Together, dan telah memulakan tahun ketiganya dalam jawatankuasa hos untuk gala tahunan Kelab Lelaki dan Perempuan Amerika di Washington, D.C.

Dia juga baru-baru ini melancarkan a laman web dan tidak lama lagi akan mula menganjurkan siri podcast yang disertakan.

'Satu perkara yang saya telah usahakan yang saya sangat banggakan ialah saya Bukan Untuk Ibu Yang Malas laman web,” katanya. “Ia adalah laman web jenama gaya hidup untuk ibu dan wanita generasi baharu yang ingin menjadi ibu. Ini pada asasnya cara kita cuba memikirkan, bagaimana kita boleh memiliki semuanya dan melakukan semuanya? Mari kongsi petua kami supaya kita semua boleh menjadi ibu yang lebih baik.”

Pada podcast Not So Lazy Moms, Monique akan berbual bersama suaminya, Chris Samuels , dan dua hos bersama yang lain.

'Kami hanya bercakap tentang semua yang kebanyakan ibu, atau ibu bapa secara umum, tidak mahu mengakui mereka lakukan. Kami hanya meletakkannya di luar sana. Mudah-mudahan seseorang akan mendengarnya apabila mereka bersendirian dan mereka hanya akan ketawa dengan kuat kerana mereka akan melihat diri mereka sendiri dan berkata, 'Ya ampun saya melakukan itu.' Ia hanya menjadi nyata dan membiarkan orang tahu bahawa kita semua dalam ini bersama-sama.”

Suri Rumah Sebenar Potomactayangan perdana musim tiga malam Ahad ini, 1 April pada 9/8c di Bravo.

Kredit Foto: Joe Seer/Shutterstock.com