Kathryn Dennis ' bekas teman lelaki, Joseph Abruzzo , bercakap tentang hubungannya pada 2018 dengan Pesona Selatan bintang dan menafikan dakwaan terbaru yang dia buat tentang masa mereka bersama.

Beberapa hari selepas Kathryn Dennis bercakap dengan Bravo's The Daily Dish tentang keputusannya untuk membatalkannya dengan bekas Senator, Joseph menjawab tuntutannya secara eksklusif dengan Realiti Blurb dengan berkongsi butiran baharu tentang hubungan mereka dan menangani dakwaan yang dia buat terhadapnya.

“Saya dan Kathryn bertarikh 3 Oktober 2018 hingga 17 November 2018, 46 hari. Kami berkomunikasi beberapa kali sehari, hampir setiap hari. Log teks dan panggilan kami, yang diarkibkan, tebal seperti ensiklopedia,” jelas Joseph.

Semasa bercakap, Kathryn mencadangkan dia telah memutuskan untuk menamatkannya percintaannya dengan Yusuf disebabkan dakwaan dia kurang berkomunikasi sepanjang hubungan mereka.

Tetapi bekas Senator Negeri Florida menceritakan kisah yang sangat berbeza.“Kali terakhir saya dan Kathryn bercakap melalui telefon ialah pada 13 November. Kathryn memberitahu saya dia menyayangi saya semasa menjemput saya ke majlis perkahwinan keluarga menjelaskan ia penting dan perkara yang sangat besar kerana dia tidak membawa janji temu dengan keluarganya selama bertahun-tahun, 'sambung Joseph. “Untuk pengetahuan saya, hanya ada satu kali Kathryn mempersoalkan mengapa saya tidak menjawab telefon saya, iaitu sehari selepas dia menjemput saya ke majlis perkahwinan. Saya memberi Katherine penjelasan terperinci yang boleh disahkan tentang keadaan yang menyebabkan ketidaksediaan saya. Ini menyebabkan Katherine senyap selama lebih sehari. Kathryn tidak pernah meluangkan masa untuk mengesahkan, membincangkan atau memahami keadaan. Selepas memikirkan tentang tingkah laku tidak rasional yang semakin meningkat, saya menghantar mesej yang menggariskan isu yang saya hadapi tentang meneruskan hubungan kami.'

Menurut Joseph, Kathryn yang ditemuinya pada perlawanan bola sepak adalah orang yang sangat berbeza daripada yang ditemui pada musim keenam.Pesona Selatan.Kawan-kawannya segera menasihatinya supaya menjauhinya.

Joseph juga menegaskan bahawa walaupun rakan-rakannya telah bertemu Kathryn, 'rakan televisyen skrip'nya tidak pernah bertemu dengannya.

Mengenai dakwaan Kathryn yang telah 'menghantui' Joseph, dia berkata satu-satunya perkara yang dihantui bintang realiti itu 'adalah bayaran Rolls Roycenya.'

“Walaupun tidak benar, [saya] berharap Kathryn akan memahami melukis gambar bahawa seseorang tidak responsif dan tidak tersedia dan kemudian mengatakan anda menghantui mereka bukanlah cara yang berkesan. Mungkin Urban Dictionary boleh menambah itu dalam penjelasan,” katanya.

Pesona Selatanmusim enam disiarkan pada hari Rabu pukul 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Tommy Garcia/Bravo, Twitter