Lala Kent mempunyai tahun yang penuh peristiwa. Selain penggambaran musim ketujuh Peraturan Vanderpump , yang dilanda drama bersama rakan lakonnya, pelakon dan penyanyi tragis kehilangan bapanya , bertunang, dan mendedahkan dia seorang pemabuk.

Semasa menghadiri Festival Filem Antarabangsa Gasparilla di Tampa, Florida pada 21 Mac, di mana tunangnya, penerbit Randall Emmett, telah diberi penghormatan dengan Anugerah Pencapaian Kerjaya, Lala bercakap kepada Realiti Blurb tentang pergaduhannya baru-baru ini Rachel Leviss dan Billie Lee , pendedahan ketagihan alkoholnya baru-baru ini, khabar angin yang berterusan mendakwa dia berhenti persembahan dan banyak lagi.

Mula-mula, kami bertanya kepada Lala, 29, perkara yang paling mengejutkannya mengenai separuh masa pertamaPeraturan Vanderpump.

'Saya akan menyatakan perasaan beberapa ahli pelakon saya tentang kematian... Betapa ia hanyalah sesuatu apabila ia berlaku dan mereka bercakap tentang hanya meneruskan,' kata Lala kepada kami. “Saya berasal dari keluarga di mana apabila seseorang meninggal dunia, dunia anda terhenti. Anda berjalan di atas kulit telur dengan orang itu sehingga mereka merasakan ia berfungsi dengan baik. Saya agak terkejut melihat betapa ramai pelakon saya terputus hubungan dengan kematian.”

Semasa episod rancangan hari Isnin, peminat menonton sebagai Lala lawan balik terhadap Raquel dan Billie selepas mengetahui Raquel telah menuduhnya bermain kad ayah . Walaupun saat itu agak tegang antara wanita itu, terutama selepas Billie memberitahu Lala dia mempersoalkan wataknya, Lala tidak menyesal.'Saya tidak menyesali satu perkara tentang itu. Saya akan melakukannya sejuta kali ganda,” katanya kepada kami. “Pada ketika itu, saya mempertahankan kematian bapa saya kerana mereka cuba untuk meredakan kematiannya. Malangnya saya mengingati hari itu dengan cara yang berbeza. Banyak perkara yang tidak berjaya setakat pencetus saya.'

'Tiada sesiapa yang akan mendapat maaf atas reaksi saya,' tambah Lala.

Mengenai kedudukan Lala ketika ini bersama Billie, dia berkata dia langsung tidak mempunyai perasaan terhadap Billie.

'Billie bagi saya hanyalah seseorang yang berjalan di bumi ini,' kongsinya.

Sepanjang beberapa musim yang lalu, Lala telah menjalinkan hubungan yang komited dengan Randall , siapa dia bertunang hingga September lalu, tetapi tidak bercadang untuk mengajaknya menyertai rancangan itu dan juga akan memastikan kehidupan mereka di rumah jauh dari kamera.

Lala Kent bergambar bersama tunangnya Randall Emmett yang dianugerahkan dengan Anugerah Pencapaian Kerjaya di Festival Filem Antarabangsa Gasparilla 2019

Lala Kent bergambar bersama tunangnya Randall Emmett yang dianugerahkan Anugerah Pencapaian Kerjaya pada 2019 Festival Filem Antarabangsa Gasparilla . Kredit Foto: Lindsay Cronin/Reality Blurb

'Saya suka hubungan saya dengan Randall di luar rancangan dan juga dua gadisnya akan sentiasa di luar had,' jelasnya.

Awal bulan ini, selepas sebelum ini berkongsi bahawa dia tidak lagi minum, Lala mengesahkan dia seorang pemabuk dan dia gembira dia melakukannya.

'Saya berasa sangat diberi kuasa selepas saya tampil untuk bercakap mengenainya,' katanya. 'Saya tahu bahawa sesetengah orang dalam program yang saya sertai adalah sekolah lama dan mereka mahu mengekalkan segala-galanya tanpa nama dan saya menghormatinya tetapi sebagai seseorang yang merupakan generasi muda peminum alkohol, ia perlu dibincangkan. Program ini sangat mengagumkan dan saya fikir jika orang ramai tahu apa sebenarnya, kami akan berkhidmat kepada ramai orang muda yang bergelut dengan alkohol.”

Sebaik sahaja dia mendedahkan ketagihan alkoholnya, Lala segera menerima sokongan rakan-rakannya.

'Saya benar-benar bimbang untuk bercakap dengan ahli pelakon saya tentang ketenangan saya dan mereka adalah orang yang paling menyokong di dunia,' katanya. 'Mereka membuatkan saya berasa seperti saya masih sebahagian daripadanya. Apabila kami memesan gambar, saya mempunyai sedikit jus nanas saya dan mereka benar-benar menyukainya. Saya fikir walaupun saya berkata kepada mereka, 'Saya rasa saya akan minum malam ini,' yang tidak pernah saya lakukan lagi, mereka akan menghalang saya. Begitulah sokongan mereka terhadap ketenangan saya.'

Semasa dia membuat persiapan untuk perkahwinannya pada tahun 2020 di Miami, Lala masih belum menetapkan tarikh perkahwinan tetapi berkata dia telah membuat sedikit kemajuan.

'Saya boleh katakan kami telah membuat sedikit kemajuan kerana saya akhirnya menemui perancang perkahwinan dan kami tahu ia pasti akan berada di Miami tetapi tiada tarikh sebenarnya ditetapkan,' dedahnya.

Dia juga memutuskan untuk mulakan keluarga dengan Randall 'dua hingga tiga tahun' selepas mereka berkahwin.

Menangani khabar angin tentang kemungkinan keluar dariPeraturan Vanderpump, Lala memberitahu kami dia 'tiada rancangan' untuk meninggalkan siri itu dan menyatakan bahawa tunangnya tidak cuba meyakinkannya untuk berhenti.

“Randall tidak akan pernah dalam hidupnya memberitahu saya saya perlu melakukan sesuatu. Dia sangat menyokong dan saya tidak tahu dari mana datangnya sehingga saya akan meninggalkan rancangan itu. Saya tidak pernah berkata demikian,” tegasnya. 'Tidak tidak.Peraturan Vanderpumpadalah keibuan. Saya tinggal di kapal induk.'

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Festival Filem Antarabangsa Gasparilla Suncoast Credit Union, Lindsay Cronin/Reality Blurb