Penerbit Randall Emmett baru-baru ini diberi penghormatan dengan Anugerah Pencapaian Kerjaya di Festival Filem Antarabangsa Gasparilla minggu lalu di Tampa, Florida dan di atas permaidani merah, dia bercakap dengan Realiti Blurb .

Selepas bercakap dengan tunang dia , Lala Kent , dan dia Peraturan Vanderpump bintang bersama, Jax Taylor , mengenai pasang surut televisyen realiti, Randall membuka bicara tentang bekerja dengan Lala, perkahwinan mereka yang akan datang , dan banyak lagi.

'Apabila dia diupah, dia membaca untuk pengarah dan jika pengarah merasakan dia sesuai untuk bahagian itu, mereka memberikannya kepadanya dan kemudian ia antara pengarah dan dia sejak itu. Tetapi dia seorang pelakon yang hebat dan dia suka dan saya tidak perlu berbuat apa-apa,” katanya. 'Apabila saya berada di set, semua pelakon dalam mana-mana filem kami adalah terlalu layak. Jadi, dia benar-benar menahan dirinya, terutamanya dalam yang terakhir dengan Al Pacino. Ia adalah hebat.”

Walaupun Randall, yang menganjurkan keseronokan acara panel realiti di festival filem, tidak pernah muncul bersama Lala padaPeraturan Vanderpump, dia adalah peminat rancangan itu sebelum mereka bertemu .

“Pada mulanya, saya menonton dan kemudian apabila saya mula berkencan dan bertunang dengan Lala, saya berhenti menonton. Tetapi, ia adalah persembahan yang hebat dan ia sangat menyeronokkan,” jelas Randall. “Saya rasa ia menakjubkan. Penilaian mereka tidak waras dan ia sangat menarik untuk ditonton tetapi ia bukan perkara harian bagi saya.”Bagi penampilan masa depan dalam rancangan itu, Randall memberitahu kami dia 'tidak akan' menyertai pelakonPeraturan Vanderpumptetapi berkata dia sangat kagum dengan penerbit rancangan itu dan sangat menghormati kejayaan yang mereka perolehi.

“Saya rasa pengeluar ‘Vanderpump Rules’ tahu betapa hormatnya saya terhadap mereka. Saya fikir untuk mempunyai persembahan hit adalah sukar dipercayai. Ia hanya untuk saya, saya seorang yang berada di belakang tabir dan saya rasa saya tidak sesuai dalam peranan itu.”

Randall juga berucap Lisa Vanderpump baru-baru ini meminta dia menyertai rancangan itu .

https://www.instagram.com/p/BttT-vwnT18/

“Saya suka Lisa. Kami berkawan dan saya sangat menghormati kejayaan yang dia ada dan dia tahu itu. Saya beritahu dia. Tetapi bagi saya, saya seorang lelaki di belakang tabir,” dia mengesahkan.

Walaupun Randall dan Lala agak sibuk dengan kerjaya mereka, mereka telah mencapai beberapa kemajuan dalam hal ini perkahwinan mereka yang akan datang dan tidak lama lagi akan bertemu dengan perancang perkahwinan.

'Saya lebih kepada gadis dalam hubungan itu jadi saya mahukan perkahwinan yang besar,' jelasnya. 'Kami tidak mempunyai lokasi tetapi dalam dua minggu, saya akan bercuti musim bunga dengan anak-anak saya dan kami mempunyai perancang perkahwinan yang akan menunjukkan kepada kami tempat dan dia akan memilih. Saya terlibat seberapa banyak yang saya boleh. Ini hari dia dan saya mahu menyokong apa yang dia mahu tetapi saya pasti berada di pinggir.'

Mengenai tarikh perkahwinan, Randall memberitahu kami dia dan Lala akan berkahwin pada 'April atau Mei tahun depan.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Randall Emmett (@randallemmettfilms)

Sebagai penutup, Randall memberitahu kami untuk menonton filemnya yang akan datang orang Ireland , bintang mana robert deniro , Al Pacino , dan Joe Pesci .

'Satu-satunya projek yang saya promosikan ialah 'Irishmen,' filem Martin Scorsese saya dengan DeNiro, Pacino, dan Pesci. Itu keluar pada penghujung tahun ini untuk musim Oscar,” dedahnya.

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.