LuAnn de Lesseps sedang bercakap tentang rakaman bulan lepas daripada Suri Rumah Sebenar New York City pertemuan semula musim 11.

Semasa berbual dengan Realiti Blurb minggu lepas, LuAnn memberitahu kami terdapat 'banyak menangis' semasa rakaman, yang berlaku pada hari lahirnya, 17 Mei, sebelum berkongsi butiran tentang persembahannya yang akan datang pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung dan mengulas tentangnya peranan berpotensi pada musim ke-12 rancangan itu .

'Selalu ada banyak drama dan sentiasa ada banyak... pertemuan orang yang dipanggil dari segi apa yang berlaku sepanjang musim dan bercakap tentang itu,' jelas LuAnn. 'Terdapat banyak tangisan dan ciuman dan pelukan dan banyak, saya fikir, resolusi.'

Pertemuan semula penggambaran telah diketahui agak meletihkan untuk ahli pelakon, dan untuk hos Andy Cohen , tetapi selepas penggambaran beberapa selama bertahun-tahun, LuAnn telah membangunkan formula untuk mengekalkan kewarasannya selepas rakaman selama berjam-jam.

'Saya cuba meletakkan apa yang berlaku pada rancangan itu, terutamanya selepas perjumpaan semula, pada pembakar belakang dan hanya menjaga diri saya dan merawat diri saya dengan baik,' katanya, sambil menambah bahawa dia melakukan yoga untuk menyejukkan badan.LuAnn juga berkata dia mengambil masa untuk dirinya sendiri dan melakukan yang terbaik untuk kekal fokus pada perkara dalam hidupnya yang benar-benar penting.

'[Saya mengambil] masa untuk diri sendiri dan hanya fokus pada perkara penting, iaitu keluarga saya, anak-anak saya, ketenangan saya dan semua itu,' jelas LuAnn.

“…Dan kabaret saya!” dia menambah, memetik dia rancangan #CountessandFriends yang berjaya .

Selain dia lawatan kabaret yang berterusan , LuAnn mendedahkan kepada kami bahawa dia tidak lama lagi akan dilihat membuat persembahan bersama Andy pada episod khas rancangan bual bicara lewat malamnya,Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung.

'Saya akan membuat persembahan untuk ulang tahun ke-10, yang akan datang pada 26 Jun,' katanya.

Mengenai masa depannyaSuri Rumah Sebenar New York City, LuAnn mengulas laporan yang berpusing mendakwa dia dan Tinsley Mortimer mungkin tidak akan kembali musim depan.

'Khabar angin adalah khabar angin dan saya tidak dapat melihat mengapa saya tidak akan kembali untuk musim 12,' katanya.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Foto Joseph Marzullo/WENN/Alamy Stock