LuAnn de Lesseps telah mengeluarkan lagu baharu, 'Feelin' Jovani.' Semasa temu bual baru-baru ini dengan Realiti Blurb , yang Suri Rumah Sejati New York City star membuka tentang inspirasi di sebalik trek. Dia juga menjamu selera Bethenny Frankel Pecahan pada kamera di Miami dan kedudukan mereka hari ini.

Apabila ia datang kepada lagu tarian baharunya, yang menampilkan Tambah Dada dan Cynthia Bailey dalam video muzik itu, LuAnn berkata dia mencipta lagu itu dalam usaha untuk 'mengubah naratif' yang terikat dengan drama Jovani musim 11 dan 'membuatnya gembira.'

'Saya mempunyai banyak masa di mana saya datang ke pentas kabaret dengan memakai pakaian Jovani dan orang ramai seperti, 'Jovani, Jovani!' Jadi, peminat yang membawa ini ke hadapan dan tengah untuk saya,' kata LuAnn. kami. 'Peminat benar-benar memanggilnya.'

Pada musim 11, Luann bertelagah dengannya Dorinda Medley , yang kecewa kerana LuAnn tidak menjemput teman lelakinya ke salah satu rancangan kabaretnya selepas dia membantunya mendapatkan beberapa pakaian Jovani untuk persembahan itu. LuAnn juga pernah kepala berpusing dengan Bethenny, yang menuduhnya mementingkan diri sendiri sebagai dia mengekalkan ketenangannya semasa perjalanan liar mereka ke Miami.

“[Bethenny] mengalami kerosakan sebenar. Ia tidak mudah untuk ditonton, 'kata LuAnn. “Saya rasa saya mengendalikannya dengan baik. Saya hanya melakukan segala yang saya mampu untuk menahan diri dan tidak melatah kerana saya dapat melihat bahawa dia benar-benar terluka dan ia adalah isu yang lebih besar daripada saya.”'Saya dalam perjalanan di mana terdapat banyak minum dan saya tidak fikir wanita itu memahami betapa sukarnya untuk saya menjadi sedar,' dia meneruskan ketegangan di Miami. 'Itu mungkin timbul kerana saya mementingkan diri sendiri tetapi ia benar-benar tentang menjaga diri saya sendiri. Saya fikir anda tahu mereka tidak sensitif dengan fakta bahawa itulah yang berlaku dengan saya dan saya fikir ia membuatkan saya tidak sensitif terhadap perasaan mereka.'

Mengenai kedudukan Luann bersama Bethenny dan rakan pelakon RHONY hari ini, dia memberitahu kami bahawa mereka boleh mendapatkan beberapa resolusi sementara penggambaran reunion istimewa minggu lalu .

'Anda akan melihat pertemuan semula akan datang. Kami bercakap mengenainya dan saya rasa mereka mendapat pemahaman yang lebih mendalam tentang di mana kepala saya berada pada masa itu,” kongsinya. 'Anda akan melihatnya bermain dalam perjumpaan semula.'

LuAnn mencipta video muzik yang menakjubkan untuk lagu baharu bersama rakannyaSuri Rumah Sejatidan Andy Cohen. Video tersebut ternyata aMalaikat Charliemomen yang dipenuhi dengan bling, banyak warna, dan bahan yang hebat.

'Saya mahu mempunyai wanita yang kuat dengan hak mereka sendiri. Lisa Rinna ialah kawan baik saya dan Lisa tahu menari dan dia cantik dan Cynthia Bailey sangat mengagumkan dan tahu satu atau dua perkara tentang peragaan. Saya mahu ia menjadi cantik dan wanita-wanita ini cantik dan kuat dan itulah bagaimana ia terhasil,” kongsinya.

Dalam video, yang boleh dilihat di bawah, LuAnn, Lisa, dan Cynthia memakai kalung penyata daripada LuAnn's kerjasama dengan SuperJeweller .

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com, Janet Mayer/Startraksphoto.com