Sonja Morgan baru-baru ini melawat Four Seasons untuk mempromosikan perkongsian baharunya dengan CoolSculpting dan semasa acara itu, dia berbual dengannya Realiti Blurb .

Sambil dia mempamerkan susuk tubuhnya, Suri Rumah Sejati New York City star menangani beberapa topik hangat baru-baru ini, termasuk skandal menipu kolej yang telah menggegarkan Hollywood, LuAnn de Lesseps ' ketenangan, bekas bintang bersamanya Carole Radziwill , dan banyak lagi.

'Ia adalah tidak adil kepada kanak-kanak kerana jika anda akan meminta orang lain mengambil ujian untuk mereka maka mereka akan ditempatkan di sekolah di mana mereka tidak akan dilengkapi untuk kurikulum,' Sonja memberitahu kami tentang skandal menipu. “Anda perlu membiarkan anak-anak mengambil ujian mereka sendiri supaya mereka ditempatkan dalam persekitaran yang sesuai untuk diri mereka sendiri di mana mereka akan gembira dan berkembang maju. Perkara yang paling penting ialah mereka gembira di sekolah dan tidak bergelut.'

Bintang bersama Sonja, Bethenny Frankel , menangani kontroversi itu hari sebelumnya, memberitahu penonton Instagramnya bahawa keputusan ibu bapa untuk menipu memberikan contoh yang mengerikan untuk anak-anak mereka dan mungkin menyebabkan mereka mengalami kemurungan.

Bercakap tentangSuri Rumah Sebenar New York City, Sonja berkata dia sangat melindungi LuAnn sepanjang musim 11 dan berharap Dorinda Medley , yang membidik LuAnn minum semasa musim 10, akhirnya akan memanjangkan cawangan zaitun ke Luann.'Dalam dua episod pertama, saya pasti menyokong LuAnn dan melindungi keadaan rapuhnya semasa dia pulih selepas pemulihan,' jelas Sonja. “Saya melindungi kerapuhan LuAnn ketika dia keluar daripada pemulihan dan pemulihan dan saya rasa Dorinda sepatutnya sedar akan perkara itu dan sensitif terhadapnya. Saya rasa ego semakin menghalang dan dia sepatutnya berkata.. bukan meminta maaf tetapi hanya berkata, 'Saya tenang. Tiada masalah, Lu. Saya cuma nak awak tahu awak akan selamat berada di sisi saya di sebuah parti.’”

Apabila musim 10 berakhir tahun lepas, Sonja dan Carole tidak berada di tempat terbaik dan beberapa bulan kemudian, mengikuti keluar Carole daripada siri ini, mereka masih tidak berhubung antara satu sama lain. Sonja, bagaimanapun, menambah bahawa tidak ada perasaan keras.

'Saya tidak berhubung dengan sesiapa pun,' Sonja bergurau. “Itulah yang selalu dikeluhkan oleh gadis-gadis itu, ingat? Saya di Paris makan croissant dan tidak pergi ke muzium.”

Walaupun musim 11 pasti ada pasang surutnya, dan sudah banyak, Sonja memberitahu kami bahawa dia dan rakan pelakonnya sebenarnya lebih rapat berbanding sebelum ini.

“Musim 11, percaya atau tidak, berbeza sama sekali daripada musim lain. Hubungan itu lebih mendalam dan lebih erat. Apabila keadaan menjadi sukar, kami sebenarnya ada untuk satu sama lain,' katanya. 'Saya benar-benar melihat bahawa musim ini lebih daripada sebelumnya.'

'Anda lihat Bethenny kehilangan lelakinya Dennis dan itu sangat mengerikan. Dan LuAnn, dia turun dari kereta dan dia malu dengan itu tetapi saya sangat berbangga dengannya kerana dia meneruskan penjagaan diri dan pergi ke pemulihan semula, 'sambung Sonja. 'Kami semua ada untuk satu sama lain pada penghujung hari walaupun kami mempunyai pertengkaran dan melepaskan diri antara satu sama lain. Itu akan menjadi lebih jelas berbanding sebelum ini musim ini. Pada penghujung hari, kami berkembang daripada pengalaman kami.”

'Saya fikir orang New York begitu dan musim ini mempunyai banyak daging di atasnya,' tambahnya.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com, Ron Adar/Shutterstock.com