Sonja Morgan menghadiri acara hebat di Four Seasons Downtown New York City pada 20 Mac, dan, sebelum bash itu, dia mendedahkan rahsia badannya yang kencang untuk Realiti Blurb .

Sambil menjamu selera tentang janji temu, perpindahannya baru-baru ini, dan drama parti perdananya dengan Penyanyi Ramona , yang Suri Rumah Sejati New York City ahli pelakon memberitahu tentang prosedur yang telah dilakukannya beberapa bulan lalu.

“Awak tahu, saya sayangkan badan saya. Saya suka keluk saya. Saya sangat yakin dengan kulit saya sendiri. Saya makan dengan baik, saya bersenam, saya tidur, saya melakukan semua penjagaan diri saya, tetapi saya hanya mahu kawasan lemak yang degil itu dibuang,” jelas Sonja, 55. 'Saya mahu meneruskan dengan kawasan rusuk saya, kawasan di pinggul tempat bikini anda dipotong.'

Jadi, Sonja menjalani prosedur yang dikenali sebagai CoolSculpting , rawatan pengurangan lemak yang dibersihkan oleh FDA yang menyasarkan lemak yang tidak diingini tanpa pembedahan dan sedikit atau tiada masa berhenti. Semasa prosedur, sel-sel lemak dibekukan dan dihapuskan.

'Saya mencubanya dan saya menyukainya dan kemudian saya menjadi jurucakap dan ia sangat bagus,' kata Sonja. 'Ini kekal dan faedahnya adalah ia bukan pembedahan. Anda masuk dan keluar dalam masa 35 minit dan anda boleh membaca e-mel anda semasa anda menyelesaikannya.'Mengenai berapa banyak lawatan diperlukan untuk mencapai keputusan, Sonja berkata dia kelihatan lebih langsing selepas hanya satu kali.

“Saya melakukannya satu kali sendiri. Orang melakukannya lebih daripada sekali tetapi doktor saya mencadangkan tiga kali,” kongsinya. “Saya melakukannya sekali dan saya nampak hasilnya. Lain kali saya kembali, saya mahu melakukan bahagian kecil di bawah dagu dan saya berfikir untuk melakukan bahagian belakang lengan saya.

https://www.instagram.com/p/BvPdfgClo_x/

Juga semasa temu bual kami dengan Sonja, dia mengesahkan Ramona melakukannya sebenarnya 'rampas' ituRHONYpesta perdana musim 11 awal bulan ini, yang menyebabkan kebanyakan pelakon memboikot acara itu.

'Yeah! Dia menghantar jemputan mempromosikan penjagaan kulitnya apabila ia sepatutnya menjadi pesta untuk kita semua meraikan musim yang berjaya bersama-sama sebagai bintang bersama dan rakan,” jelas Sonja. “Kita semua mempunyai produk yang kita promosikan dan ia bukan masa atau tempatnya. Jadi, ya, saya tidak pergi. Saya tidak mahu merosakkan pelancaran penjagaan kulitnya dengan muncul seperti selimut basah.'

“Saya ingin menjemput rakan-rakan saya untuk meraikan, rakan-rakan yang menyokong saya pada musim ini dan begitu juga suri rumah yang lain, tetapi jika kami tidak dapat datang dengan rakan-rakan kami dan makan malam itu tertutup, tidak terima kasih! Saya akan tinggal di rumah dan meringkuk dengan poodle saya, 'sambungnya.

Selain daripada badannya yang sedia bikini , Sonja juga meraikan apartmen baharunya selepas berpindah dari rumah bandar yang dia tinggal sejak peminat pertama kali bertemu dengannya padaSuri Rumah Sebenar New York City.

“Saya telah berkahwin dengan rumah saya. Itulah sebabnya saya seorang suri rumah dan saya baru menyewa rumah itu dan saya mendapat apartmen baharu ini dan saya menikmati mempunyai lebih banyak masa untuk meletakkan kreativiti dalam fesyen saya, saya Sonja Morgan New York [line], yang memulakan kerjaya pada tahun 2015 mengenai suri rumah untuk minggu fesyen. Dan kini saya mempunyai koleksi pakaian siap saya, yang semuanya di bawah $200,” dedahnya.

'Saya masih memiliki rumah itu,' dia menyambung rumah bandarnya. 'Saya memiliki rumah itu sekarang sebagai pelaburan tetapi sekarang apabila anak itu pergi ke kolej tidak lama lagi, saya tidak memerlukan semua rumah itu. Saya memerlukan lebih banyak masa untuk saya dan fesyen saya. LuAnn mempunyai kabaretnya dan saya mempunyai fesyen saya.”

Mengenai temu janji, Sonja berkata ia bukan di mana tumpuannya terletak.

'Saya tidak berkencan,' katanya. 'Saya sangat menumpukan pada fesyen dan kreativiti saya dan membawa kanak-kanak itu ke kolej.'

Suri Rumah Sebenar New You Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Jason Mendez/startraksphoto.com