Katie Maloney dan Tom Schwartz adalah pemilik bangga sebuah rumah baharu yang menakjubkan.

Hari selepas Peraturan Vanderpump Bintang bersama pasangan itu menggunakan media sosial untuk mengucapkan tahniah kepada mereka kerana menjadi pemilik rumah, Realiti Blurb boleh mengesahkan Katie dan Tom membeli rumah berperabot 4 bilik tidur, 4.5 bilik mandi gaya Cape Cod di Los Angeles dengan harga $1.925 juta.

Tempat baharu Katie dan Tom mempunyai keluasan lebih 3,400 kaki persegi, dan dilengkapi sepenuhnya dengan kepingan bergaya boho kontemporari, termasuk karya seni dan permaidani mewah.

Rumah mereka agak dekat rumah itu bintang bersama mereka, Ariana Madix dan Tom Sandoval, dibeli pada bulan Februari.

Sejak berpindah ke kediaman baharu mereka, Katie dan Tom telah menggunakan ruang hiburan yang hebat di rumah mereka dan telah menjadi tuan rumah kepada beberapaPeraturan Vanderpumpbintang bersama, termasuk Kristen Doute , Stassi Schroeder , Lala Kent , dan Clark yang kacak .Di tingkat utama rumah, ruang tamu mempunyai tempat duduk yang selesa dan perapian gas manakala sebuah meja besar diletakkan di ruang makan. Di luar ruang tersebut terdapat dapur yang terang dengan pulau besar dan peti sejuk bersaiz besar, dan di sebelahnya ialah bilik keluarga dengan pusat hiburan dari lantai ke siling tersuai.

Semasa temu bual pada Semuanya Ikonik dengan Danny Pellegrino awal minggu ini, Katie memberitahu tentang rumah baharunya dan Tom.

Selepas mengakui dia dan Tom berlarutan untuk membeli rumah untuk beberapa lama kerana mereka berasa begitu 'menetap' di apartmen Hollywood Barat mereka, yang terletak agak dekat dengan pekerjaan mereka di Restoran SUR dan TomTom, Katie berkata dia dan Tom mendapat inspirasi untuk membeli rumah pertama mereka selepas melihat Ariana dan Tom beli tempat baru mereka .

'Ia hanya datang kepada masa untuk segala-galanya dan ini hanya merasakan masa yang sesuai, kerana orang lain melakukannya,' dia bergurau.

“Perkaranya seseorang terpaksa memulakannya. Jadi Tom dan Ariana yang memulakannya,” sambung Katie. 'Dan kemudian saya bercakap dengan mereka melalui keseluruhan proses mereka selama dua tahun yang lalu dan kemudian Sandoval menggerudi ke dalam kepala saya seperti, 'Anda perlu melakukan ini. Anda perlu melakukan ini' Dan Tom telah bercakap mengenainya dan bercakap mengenainya. Dan kemudian saya seperti, 'Mari kita lakukannya. Jika kita dapati sesuatu yang hebat. Jika tidak, kami akan tunggu. Ia bukan masa yang sesuai.’”

The Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh reunion mula ditayangkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Milla Cochran/startraksphoto