Kredit: Cindy Ord/Charles Sykes/Bravo

Karma keluarga bintang, Amrit kubur , sedang mengusik drama yang akan datang di tengah-tengah musim baru dan bercakap tentang perkahwinannya sendiri yang akan disiarkan dalam rancangan itu.

Amrit berkata bahawa musim Family Karma ini akan berlaku di mana-mana dengan hubungan peribadi menuju ke arah yang berbeza, dan bukan sahaja pelakon yang lebih muda terjejas, malah ia turut merebak ke dalam kehidupan ibu bapa mereka, menyebabkan kekecewaan dalam “dinamik .”

Dengan mana-mana kumpulan kawan, ada pasang surutnya,” kata Amrit Lembaran Cheat Showbiz . 'Ada saat di mana kita gembira dan saat apabila keadaan menjadi sangat sukar. Anda benar-benar akan melihat secara langsung betapa rumitnya hubungan itu, dinamik persahabatan.'

'Bukan hanya antara anak-anak yang lebih muda, dan apabila saya katakan kanak-kanak, saya berumur 36 tahun. Sungguh comel saya merujuk kepada diri saya sebagai kanak-kanak pada usia 36 tahun!' Ujar Amrit berseloroh sebelum menambah. “Tetapi generasi muda. Dan seterusnya tahap ibu bapa di atas kita. Kerana ia tidak begitu mudah apabila perkara itu berlaku kepada masyarakat. Ia bukan sahaja menjejaskan kita. Ia memberi kesan kepada ibu bapa kita, dan ibu bapa kita telah menjalin persahabatan lebih lama daripada kita.”

Musim ini banyak tertumpu pada hubungan romantis dan perkahwinan. Kawan Amrit, Monica Vaswani dan Rish Karam, sedang mencari untuk bertunang, bagaimanapun, khabar angin Rish curang dengan Monica yang diteruskan oleh rakan Monica sejak kecil, Brian Benni , mengugut untuk melemahkan harapan itu. Terdapat juga isu tabiat berpesta Vishal Parvani yang menyebabkan masalah dalam hubungannya dengan isterinya, Richa Sadana .'Ia adalah keseimbangan yang sangat, sangat halus,' Amrit menyatakan. “Perkara akan timbul tentang orang dalam kumpulan rakan kami. Perkara akan timbul tentang perhubungan. Dan anda akan melihat orang ramai berhadapan dengan banyak pilihan yang sangat sukar. Kerana, sekali lagi, akibat daripada apa-apa yang diperkatakan dan apa-apa yang muncul dalam komuniti kita adalah sangat mengerikan.'

Amrit juga bercakap mesra tentang hubungan rapatnya dengan Vishal kerana kedua-duanya berkahwin musim ini di Family Karma dan telah melakukan 'segalanya bersama-sama.'

'Tidak terlalu sedih dan dramatik, kita dapat melihat dua perkahwinan yang indah,' katanya, merujuk kepada perkahwinannya dan Vishal. “Saya dan Vishal akan berkahwin dalam masa beberapa bulan antara satu sama lain. Ia sempurna dalam fikiran saya.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Vishal Parvani (@captainvish)

“Saya kira-kira 60 hari lebih tua daripadanya. Tapi lahir tahun yang sama, selang dua bulan,” Amrit merenung. 'Kami melakukan semua detik besar dalam hidup bersama-sama dari sekolah rendah hingga sekolah menengah, tamat pengajian hingga kolej, dan pekerjaan pertama kami. Dan sekarang ini. Dan siapa tahu apa yang mungkin berlaku.”

Dalam temu bual lain, Amrit turut menamakanRHOPbintang Gizelle Bryant apabila ditanya siapa 'Bravolebrity paling kejam' yang dia alami.

'Nah, sebenarnya, maksud saya, ini mungkin ada dalam kepala saya - Gizelle Bryant berkata sesuatu yang sangat biadap kepada saya!' Amrit memberitahu Muka surat Enam .

Dia menambah bahawa mungkin Gizelle tidak bermaksud apa-apa semasa dia menjelaskan pertemuan mereka.

“Ia adalah hari terakhir BravoCon… Terdapat kurang tidur. Maksud saya, saya sedang berasap,” kongsinya. “Jadi saya rasa saya seperti berjalan ke arah kawasan belakang, yang — tempat itu besar!… Dan saya berjalan ke belakang, kerana anda perlu pergi dari bilik ke bilik, dan saya mungkin kelihatan seperti orang gila. Tetapi dia seperti, 'Sayang, awak kelihatan sangat tersesat.' Dan saya memandangnya seperti, 'Ya Tuhan, saya lakukan!''

Karma keluarga disiarkan malam Ahad jam 9 malam EST di Bravo.