Kredit: Instagram/Farrah Aldjufrie

Farrah Aldjufrie dan Alexia Umansky sedang bercakap tentang ibu Kyle Richards ' musim paling sukar Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Sebelum menangani perasaan nepotisme yang berpotensi disebabkan kedudukan mereka di suami Kyle Mauricio Umansky firma hartanah itu, Agensi , Farrah dan Alexia bercerita tentang pengalaman ibu mereka pada RHOBAmusim 12 dan mendedahkan bagaimana drama keluarganya mempengaruhi pandangan mereka terhadap mereka siri Netflix baharu , Membeli Beverly Hills .

'[Musim 12] mungkin - dengan senang hati - musim paling sukar ibu kami pernah adaSuri rumah,”Farrah mengaku pada episod 21 November In The Know’s Kita Patut Berbincang . 'Dia mengalami kehancuran emosi - kejatuhan sangat sukar baginya... Saya memandangnya dan [berkata], 'Bagaimana dia mengendalikan ini?' Tetapi, pasti ada hari di mana dia benar-benar kecewa dengan semua itu.'

Diakui, Farrah tertanya-tanya jika tindak balas daripadaRHOBA akan tumpah ke persembahan mereka.

“Ia hanya menakutkan saya untuk masa depan. Inilah dunia yang [Alexia dan saya] berada sekarang. Semuanya menyeronokkan dan permainan apabila penonton menyebelahi anda, seperti sekarang, tetapi jika itu tidak kekal pada masa hadapan… Saya tidak mahu menjadi terikat dengan pendapat penonton sama ada,” jelasnya.Bagi Alexia pula yang merupakan anak sulung daripada tiga orang puteri termasuk Sophia Umansky dan Portia Umansky , yang dikongsi Kyle dan Mauricio, Drama realiti Kyle mempengaruhinya 'berbeza' daripada Farrah kerana dia masih tinggal di rumah.

'Saya sangat beremosi, sama seperti ibu saya, dan jika saya benar-benar jujur, sangat sukar untuk saya melihat banyak perkara yang wanita ini lalui,' kata Alexia. 'Ia benar-benar menggerunkan, itu sudah pasti. Ibu saya mempunyai dua adik perempuannya dalam rancangan itu bersamanya, dan ia menjadi sukar.'

'Saya di sini pergi show dengan adik saya (dan mungkin kakak saya yang lain) dan bapa saya. Bahagian itu agak meleset, tetapi kami mempunyai hubungan yang sangat sihat,” tambahnya.

Mengenai pengalaman mereka dengan nepotisme, Farrah dan Alexia mempunyai pandangan yang sangat berbeza.

'Saya benar-benar mengiktiraf keistimewaan kami,' Farrah mengesahkan. “Saya tidak fikir kami pernah menafikan bahawa kami mempunyai peluang atau kelebihan besar. Kami tidak duduk di sini berkata, 'Kami tidak mempunyai kelebihan yang berbeza daripada orang lain. Kami seperti orang lain.'”

Tetapi apabila bercakap tentang pendapatan Farrah, dia menunjukkan bahawa dia dan Alexia berada dalam 'perniagaan berasaskan komisen' di mana tiada apa yang dijanjikan.

'Ia bukan seperti Mauricio memiliki syarikat itu, dan kami semua hanya mengambil gaji mengambil pekerjaan yang orang lain boleh dapatkan,' katanya.

Sementara itu, Alexia berkata nepotisme adalah sesuatu yang dia 'sangat bergelut dengannya' dan kadangkala berasa 'bersalah'.

'Saya sangat takut berjalan ke pejabat pada hari pertama, mengetahui serta-merta apa yang saya masuk,' dia mengaku. 'Sesuatu yang seseorang memberitahu saya suatu ketika dahulu bahawa benar-benar melekat pada saya apabila saya membuka kepada orang itu bahawa saya berasa bersalah dan berasa malu untuk mencuba adalah, dia berkata kepada saya, 'Bukan bagaimana anda mendapatkannya, itu apa yang anda lakukan dengannya.' Itulah yang saya katakan pada diri saya sepanjang masa.'

“Saya dan Farrah, ya,” dia menyambung, “kami mempunyai begitu banyak peluang di hadapan kami, tetapi kami kedua-duanya bekerja keras . Ibu bapa kita bekerja keras. Kami tidak malas. Kami mahukannya; Kami mahukan kejayaan dan kami mahu memberi makna hidup kami. Kami mempunyai matlamat yang ingin kami capai, dan saya harap itulah yang dilihat orang.”

Membeli Beverly Hillsmusim pertama sedang distrim di Netflix.