Apabila fed menyerbu Jen Shah rumah Utah pada Mac 2021 sebagai sebahagian daripada siasatan mereka selama bertahun-tahun skim telepemasaran dia terikat, mereka merampas banyak beg berjenama dan barang kemas palsu.

Hampir dua tahun selepas itu Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake ahli pelakon penangkapan dan bulan selepas itu dia mengaku bersalah kepada konspirasi untuk melakukan penipuan wayar, senarai inventori telah dikeluarkan di mana produk palsu Jen, kebanyakannya datang dari China, diperincikan.

Mengikut dokumen undang-undang yang diperolehi oleh TMZ pada 15 Disember, fed merampas lebih 30 beg mewah palsu yang mendakwa dibuat oleh Chanel, Hermes, Louis Vuitton, Valentino, Balenciaga, Gucci, Jimmy Choo dan Fendi. Mereka turut mengambil kira-kira 40 keping barang kemas mewah palsu yang mendakwa berasal dari Bulgari, Chanel, Gucci, Hermes, Cartier, Louis Vuitton, Dior, dan Tiffany & Co.

Mereka juga mengambil kepingan yang Jen dapat daripada castmate Meredith Marks ‘syarikat.

Kembali pada bulan Julai, apabila Jen, yang sebelum ini mengisytiharkan dia tidak bersalah kedua-duanya padaROSLCdan seterusnya, menukar pengakuan tidak bersalahnya kepada bersalah, dia bersetuju untuk kehilangan $6.5 juta pengembalian hutangnya berjumlah $9.5 juta.Berikutan perkongsian laporan TMZ, rakan pelakon Jen yang lain, Angie Katsanevas , mengambil Kisah Instagramnya untuk menjawab berita tentang beg palsu Jen dengan melihat kembali dakwaan yang dibuat Jen terhadapnya.

Bersama-sama dengan catatan lalu daripada Jen di mana Jen berkata dia '[mentertawakannya—memerhatikan] penempatan beg 'palsu' di sebelah palsu [sebagai f-ck] Angie K,' memberi isyarat kepada beg Gucci tulen dengan mesej 'PALSU' yang ditulis di hadapan, Angie menulis, 'Apabila beg PALSU anda BENAR...Dan begitu juga anda.'

Mesej Angie kepada Jen dilihat dalam tangkapan skrin yang dikongsi olehRatu Bravopada Instagram , yang mengesyaki Angie K. akan membawa isu itu pada rakaman Jumaat ROSLCperjumpaan semula .

'Saya tahu dia akan membincangkan perkara ini esok,' tulis mereka.

RHOSLC Angie Katsanevas Bergembira Jen Shah Selepas Beg Palsu Terdedah

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pukul 8/7c di Bravo.