Adakah pemecatan James Kennedy oleh Lisa Vanderpump pada malam tadi episod daripada Peraturan Vanderpump kekal atau hanya sementara?

Walaupun Lisa kelihatan bersimpati Katie Maloney , yang berkata dia berasa tidak selamat bekerja di sekeliling DJ yang panas baran itu, terdapat sekurang-kurangnya satu bukti kukuh yang membuktikan James telah kembali ke bekerja di restoran Los Angeles .

“YO! HELLO!! SAYA BERDJ DI SUR HARI INI DAN SAYA AKAN GAYAKAN HATI SAYA BEBAS? jika saya berputar pada pukul 4 petang? datang ke SUR hari ini,” tweet James awal bulan ini, beberapa bulan selepas adegan menembaknya dirakamPeraturan Vanderpump.

James Kennedy masih bekerja di SUR

Walau bagaimanapun, pada masa ini tidak diketahui bila Lisa benar-benar membenarkan James kembali ke pekerjaannya di SUR. Acara hari kebanggaan SUR sebenarnya telah berlangsung pada 10 Jun 2018 dan kami menemui siaran lain daripada akaun Twitter James di mana dia bercakap tentang DJ di SUR pada bulan September dan Oktober.James bekerja di Sur semula selepas dipecat oleh Lisa

Dalam tinjauan ringkas rancangan minggu depan, Lisa ditunjukkan tiba ke rumah James untuk berbual peribadi, jadi mungkin pada masa itu dia menawarkannya kembali pekerjaannya.

Walaupun James jelas telah kembali ke SUR sejak dipecat, bintang bersamanya dan on-again, off-again nemesis , Jax Taylor , baru-baru ini mencadangkan James tidak kembali ke restoran untuk beberapa lama.

Minggu lalu, selepas Bravo TV mengusik episod Ahad, bertanya kepada peminat sama ada ia telah 'berakhir' untuk James di SUR, Jax menjawab, 'Ia telah berakhir.'

Kemudian, apabila peminat mencadangkan musim tujuh 'akan mati tanpa [James],' Jax mendedahkan dia dan rakan pelakonnya enggan membuat penggambaran bersamanya untuk pertunjukan itu.

“Tidak, tidak. Semua orang enggan bergambar dengannya, jadi saya tidak nampak bagaimana,” jawabnya.

Bulan lalu, orang dalam bercakap dalam temu bual tentang Pertelingkahan James dengan pelakon , menjelaskan bahawa rakan bintangnya 'benar-benar muak' dengan 'pembohongan tanpa henti' James dan minuman keras.

'James akan rosak musim ini kerana tiada siapa yang boleh mengambil musim lain daripadanya,' kata sumber kepada Radar Online. 'Dia bukan seorang yang jujur, dan dia dipanggil keluar kiri dan kanan.'

'Ia lebih teruk daripada sebelumnya,' sumber itu meneruskan minumannya. 'James sedang berpesta dengan keras dan perkara yang paling teruk ialah dia tidak mengakui bahawa dia mempunyai masalah.'

Sementara itu, sebagai tambahan kepada kejayaannya di SUR, James juga telah mendapat banyak pertunjukan DJ di kelab dan acara utama.

https://www.instagram.com/p/BroIPmQF1zg/

Kredit Foto: Eugene Powers/Shutterstock.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com