Suri Rumah Sebenar New Jersey mungkin sedang menayangkan musim kesembilan tetapi menurut laporan baru, wanita-wanita rancangan itu akan kembali bekerja tidak lama lagi. Di bawah, ketahui ahli pelakon RHONJ yang akan kembali musim depan.

Mendahului yang dinanti-nantikan istimewa perjumpaan tiga bahagian , orang dalam mendakwa produksi berharap untuk menangkap drama akan datang sekitar Joe Hakim akan datang pengusiran untuk musim 10 dengan set penggambaran akan bermula pada minggu-minggu akan datang.

'Penggambaran untuk musim seterusnya akan bermula pada penghujung Februari atau tepat pada awal Mac,' dedah orang dalam rancangan itu kepada Radar Dalam Talian pada 15 Februari. 'Penerbit mahu memastikan bahawa mereka mempunyai segala-galanya tentang situasi pengusiran Joe Giudice pada kamera untuk drama maksimum.'

Teresa Giudice Suami adalah diperintahkan untuk dihantar pulang kembali ke Itali asalnya selepas selesai hukuman penjara pada Oktober tahun lalu dan akan dibebaskan daripada tahanan di Pennsylvania bulan depan.

Berikutan keputusan itu, Joe dan peguamnya memfailkan rayuan tetapi a keputusan tentang masa depannya tidak akan dibuat untuk sekurang-kurangnya beberapa minggu lagi.'Kamera Bravo akan mendapat semua emosi daripada Teresa dan gadis-gadis tentang apa sahaja yang berlaku,' kata sumber itu. 'Jika Joe ditendang keluar, jika dia kekal, jika dia memfailkan perceraian, mereka mahu memastikan mereka tidak terlepas apa-apa supaya mereka tidak menangguhkan pengeluaran sama sekali.'

Adapun yang manakah antara ahli pelakon musim sembilan akan kembali, kata orang dalam, penerbit berharap untuk mengekalkan pelakon yang sama untuk musim 10.

'Semua wanita akan ditawarkan kontrak untuk kembali dan mereka tidak merancang untuk menambah mana-mana wanita baru ke dalam campuran buat kali pertama dalam beberapa ketika,' sumber itu mendedahkan.

Menurut laporan itu, pengusiran Joe dan perkahwinannya dan kemungkinan perceraian daripada Teresa akan menjadi tumpuan utama RHONJ musim 10.

“Pengeluar rancangan mahukan insurans yang membolehkan mereka mendapatkan drama dalam masa nyata. Pengusiran atau tidak, ini akan menjadi penarafan emas untuk mereka jadi mereka mengunci segala-galanya dan segera membuat penggambaran sebelum terlalu banyak perkara berlaku,” tambah orang dalam itu.

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 9 disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Greg Endries/Bravo, Instarimages

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA MAHU MELIHAT SEBARANG PERUBAHAN PENGHANTARAN PADA RHONJ?