Laporan baru mendedahkan mengapa penyanyi rap 50 Sen pergi awam dengan perseteruannya yang telah berakhir dengan Randall Emmett bulan lepas.

Beberapa hari selepas penerbit filem berwayar rapper $1 juta , orang dalam telah mendedahkan butiran baharu tentang drama antara mereka dan mengesahkan mengapa 50 Cent begitu tercetus oleh komen yang dibuat oleh Lala Kent pada Peraturan Vanderpump .

“Ia bermula kira-kira lima tahun lalu apabila Randall meminta 50 untuk satu juta dolar untuk memulakan perniagaan. 50 memberinya pinjaman dan tarikh akhir terus berlalu dan ia mengecewakan untuk melihat LalaPeraturan Vanderpumpbermegah-megah melakukan perjalanan mewah dan jet peribadi ini apabila dia tidak dibayar,' jelas sumber kepada Kehidupan Hollywood pada 3 Mei.

'Cukup sudah cukup jadi selepas satu lagi tarikh akhir berlalu, dia memutuskan untuk memberitahu semua orang bahawa dia mahu wangnya dikembalikan,' kata orang dalam itu.

Minggu lepas, seperti yang dilihat ramai, 50 Cent menyiarkan klip Lala bermegah-megah tentang barang mahal yang dibeli Randall selepas perhubungan mereka bermula dan berkata dia diberikan Range Rover hanya sehari selepas mereka 'membentur' buat kali pertama.50 Sen adalah bertambah marah oleh Lala selepas dia cuba menyeru pergerakan Me Too semasa pertelingkahan mereka. “Adakah anda percaya dia benar-benar cuba untuk mengatakan sesuatu yang Me Too sh*t kepada saya? Keluar dari sini,” tulisnya di Instagram.

Sementara disses 50 Cent berterusan selama beberapa hari, Randall akhirnya dapat membungkam penyanyi rap selepas memajukan wang yang dia terhutang.

'[50-an] telah dibayar dan benar-benar berpindah dan benar-benar menamatkan drama daripada pertelingkahan dengan Lala Kent dan Randall Emmett,' sumber mengesahkan.

Berikutan pertikaian yang tidak kemas itu, Randall mengesahkan di Instagram bahawa dia telah memberikan 50 Cent $1 juta dan menyelesaikan isu yang dihadapi.

'Bertentangan dengan apa yang pernah didengar oleh sesiapa, saya membayar balik filem dan televisyen sejuta dolar penuh yang terhutang, perkara ini telah diselesaikan,' tulisnya dengan gambar wang.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Randall Emmett (@randallemmettfilms)

The tiga bahagianPeraturan Vanderpumpmusim tujuh perjumpaan mula ditayangkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Seth Browarnik/startraksphoto.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com