Lisa Vanderpump dilaporkan 'terasa dikhianati' oleh Kyle Richards di tengah-tengah perselisihan mereka, kerana Kyle dikatakan berasa 'sangat sedih' atas penghujung persahabatan mereka.

Menurut laporan baru, Lisa percaya Kyle menolak perkara 'ke tepi' apabila dia baru-baru ini mencucuk keseronokan pada mereka Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bergaduh tetapi juga merindui persahabatan yang pernah dia temui dengan 'kawan tersayang' Kyle.

'[Lisa] keliru mengapa Kyle mendakwa dia kecewa kerana mereka tidak berkawan lagi kerana Lisa secara jujur ​​merasa dikhianati oleh Kyle dan Lisa berasa seperti dia tidak melakukan apa-apa selain setia kepada Kyle,' jelas sumber itu kepada Kehidupan Hollywood .

Mengenai mengapa Lisa berasa sangat dikhianati, sumber itu menyatakan ia ada kaitan dengan Kyle mencelah dirinya ke dalam Drama Puppy Gate , yang pada asalnya ada kaitan dengan seekor anjing Dorit Kemsley diterima pakai daripada Vanderpump Dogs berakhir di tempat perlindungan .

'Lisa merasakan bahawa Kyle terlibat dalam situasi yang tidak ada kena mengena dengannya, apatah lagi, menuduhnya berbohong, yang benar-benar mengganggu Lisa,' kata orang dalam itu. 'Sudah tentu Lisa sedih dia kehilangan kawan yang begitu disayangi dalam Kyle, tetapi Lisa merasakan Kyle tidak berusaha keras untuk membaikinya. Setelah berkata demikian, kedua-dua wanita kelihatan terbuka untuk perbualan akhirnya, tetapi Lisa benar-benar terluka dengan video ini sekarang.'Mengikuti episod minggu lepas daripadaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills, Kyle merakam video dirinya menjerit, 'Selamat tinggal Kyle,' sebagai Ken Todd lakukan padanya sambil melemparkannya keluar dari rumahnya , di hadapan Restoran SUR dan mendorong ramai lagi, termasuk Erika Jayne dan Tambah Dada , untuk memulakan Cabaran 'Selamat tinggal Kyle'. .

Walaupun Kyle telah menghadapi tindak balas daripada peminat yang merasakan videonya 'Selamat tinggal Kyle' agak kejam, orang dalam lain berkata dia 'sangat sedih' kerana persahabatannya dengan Lisa telah berakhir. Yang berkata, dia tidak memaafkan Lisa untuknya dakwaan berbohong tentang Puppy Gate .

“Malah selama berbulan-bulan kemudian, ia menyakitkan untuk menonton kerana sejarah mereka. Tetapi Kyle, bersama-sama dengan pelakonnya yang membelanya, merasakan Lisa dan Ken benar-benar terkeluar dari segi cara mereka bercakap dengannya dan tidak bersikap jujur, oleh itu mengapa mereka semua membuat video itu, 'kata orang dalam itu. Kehidupan Hollywood . 'Mereka tidak mempunyai rancangan untuk berhenti dan hanya mahu Lisa memberitahu perkara sebenar seperti yang mereka rasakan.'

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk episod baharu malam ini, jadi jangan ragu untuk mengulas dan bersembang di bawah semasa episod itu disiarkan pada 9/8c malam ini di Bravo TV! Klip pratonton ada di bawah, di mana kedua-dua Kyle dan Lisa membincangkan kesan pergaduhan mereka.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo