Sehari selepas ia didedahkan Tamar Braxton telah difailkan untuk bercerai daripada Vincent Herbert , butiran lanjut kini keluar tentang mengapa dia memutuskan untuk menamatkan perkahwinannya selama 9 tahun.

Menurut laporan baru, the Nilai Keluarga Braxton bintang dipecat daripada pertunjukan pengacaraannya daripada Yang Nyata memainkan peranan besar mengapa dia memfailkan perceraian.

Sumber yang dekat dengan Tamar memberitahu TMZ bahawa penyanyi R&B berusia 40 tahun itu mengalami kemurungan selama berbulan-bulan berikutan pemecatan pada Mei 2016, dan itu telah merosakkan perkahwinannya.

Yang Nyata pemecatan dilaporkan mewujudkan isu yang lebih besar dalam hubungan mereka yang sudah bermasalah. Malah sumber mendedahkan Tamar sebenarnya telah berpindah dari rumah yang dikongsinya bersama Vince 3 bulan lalu walaupun mereka masih terus berlagak seperti pasangan di khalayak ramai. Dia kini dikatakan tinggal di kondo Los Angeles 2 bilik tidur yang berharga $15,000 sebulan.

Perkara yang tidak disentuh oleh artikel TMZ ialah bahawa Vince adalah pengurus Tamar dan telah banyak spekulasi bahawa dia memainkan peranan besar dalam dipecat daripadanya.Yang Nyatadengan didakwa menyebabkan banyak drama di sebalik tabir. Jadi dalam hal itu, masuk akal bahawa dia berasa marah terhadapnya.Sebagaimana kita dilaporkan kelmarin juga ada ura-ura dan desas-desus yang mengatakan pasangan ini mengalami beberapa masalah kewangan. Mereka baru sahaja meletakkan salah satu rumah mereka di pasaran dengan harga $15 juta selepas dilaporkan menerima beberapa notis lalai, ditambah pula dilaporkan kembali pada tahun 2014 bahawa Vince berhutang kepada IRS lebih $3 juta. TMZ juga melaporkan bulan lepas bahawa Vince berhutang Sony $3.7 juta selepas kalah dalam tuntutan mahkamah.

Pasangan itu mempunyai seorang anak bersama - anak lelaki berusia 4 tahun Logan dan TMZ ialah pelaporan Tamar mahukan penjagaan fizikal sepenuhnya terhadapnya.

Dalam dokumen perceraiannya, dia juga meminta Hakim untuk menafikan Vince sebarang sokongan pasangan.

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI PERCERAIAN VINCE & TAMAR?