Membelek Keluar bintang Jeff Lewis sedang membuka cerita tentang pertarungan hak penjagaannya yang tidak menentu dengan pasangannya yang terasing Gage Edward atas anak perempuan mereka Monroe Christine Lewis .

Pada rancangan radio SiriusXMnya, Jeff Lewis Live , bintang realiti Bravo mengumumkan bahawa keadaan telah menjadi sangat 'hodoh' antara mereka. Jeff memulakan persembahannya pada hari Selasa dengan menyatakan dia telah menerima surat daripada peguam Gage. Surat itu mengatakan bahawa bekas pasangannya mahu 'jagaan 50/50' anak perempuan mereka yang berusia dua tahun.

Jeff mendedahkan dia agak terkejut dengan tindakan Gage kerana mereka telah mengasuh bersama dengan baik sejak perpecahan mereka sebulan yang lalu.

'Saya agak terkejut dengan itu memandangkan selama lima bulan yang lalu, dia memberitahu saya bahawa tempat terbaik untuk [Monroe] adalah di rumah kami,' kongsi Jeff. 'Dan saya telah membayar semua perbelanjaan dan semuanya kelihatan baik-baik saja sehingga baru-baru ini.'

Menurut Jeff, dia dan Gage mengalami insiden minggu lalu yang menyebabkannya pertikaian hak penjagaan .'Sesuatu berlaku minggu lepas di mana ia membuatkan saya sangat gementar dan takut,' jelasnya. 'Kami mempunyai perselisihan faham pada malam sebelumnya melalui e-mel, ia bukan masalah besar. Tetapi apabila dia datang pada waktu pagi, dia telah mengunci dirinya di dalam bilik tetamu saya dan berkata dia tidak akan keluar sehingga saya pergi. Itu membuatkan saya berasa sangat tidak selamat di rumah saya.”

'Saya kembali kepadanya dan saya berkata, 'lihat saya tidak fikir anda sepatutnya melakukan lawatan di rumah saya lagi. Saya hanya rasa tidak selesa. Anda boleh melihat Monroe bila-bila masa anda mahu. Saya akan membenarkan anda akses sepenuhnya ke Monroe tetapi saya fikir anda perlu melakukan lawatan di luar rumah,'” Jeff menyambung.

Ini mendorong Gage untuk mendapatkan peguam dan memperjuangkan 50/50 hak penjagaan anak perempuan mereka.

'Itu mendorong surat yang sangat kuat daripada seorang peguam,' kata Jeff. 'Gage segera meminta dia mahukan dia tiga setengah hari seminggu sekarang tanpa sebarang peralihan.'

Dan semasa pertemuan dengan peguam mereka pada hari Isnin untuk membincangkan lawatan, keadaan menjadi sangat panas.

'Saya fikir kami boleh menghadiri [pertemuan dengan peguam] semalam... tetapi dia datang panas dan ia benar-benar hodoh,' dakwa Jeff. “Ia adalah gila. Mereka terpaksa membawanya keluar dari bilik. Dia tidak dapat menyimpannya bersama-sama. Dia sangat marah dan tidak rasional. Mereka terpaksa memindahkannya ke bilik persidangan lain.”

Jeff juga mengadu tentang perbelanjaan yang ditanggungnya semasa kes tahanan.

GAGE EDWARD TUDUH JEFF LEWIS GANGGUAN!

“Saya rasa kami membelanjakan $5,000 atau $6,000 semalam dalam yuran peguam. Saya berada di sana selama tiga jam. Akhirnya saya terpaksa bertolak pada pukul 5 kerana ia tidak ke mana-mana. Saya fikir pertemuan ini adalah mengenai pengaturan penjagaan, sokongan kewangan,” kongsinya. “Secara literal, selama tiga jam, kami membincangkan lawatan minggu ini dan ia tidak pernah diselesaikan. $5,000 hingga $6,000 untuk bercakap tentang lawatan minggu ini. Adakah saya akan membelanjakan $6,000 seminggu untuk melakukan lawatan?”

Menutup dramanya dengan Gage, Jeff menegaskan bahawa dia hanya cuba melakukan yang terbaik untuk anak mereka.

https://www.instagram.com/p/ByxiSO2nQMy/

'Saya faham bahawa kami mungkin sedang berusaha ke arah lebih banyak lawatan, malam di rumahnya, semuanya. Saya cuma mahu peralihan dia perlahan-lahan,” jelas Jeff. “Saya sedang memikirkan tentang dia. Anda tidak boleh menjemput anak pada hari Rabu, bawa dia balik malam Jumaat dan bawa dia ke tempat baharu yang dia tidak tahu dengan semua perkara baharu dan harapkan dia baik-baik saja.”

Jeff Lewis Livedisiarkan pada hari Selasa, Khamis dan Jumaat (11 pagi ET) di SiriusXM Radio Andy .

Kredit Foto: Cindy Ord/Getty Images