Jeff Lewis terasa seperti dia melalui perpisahan kedua.

Semasa episod terbaru podcast Radio Andy beliau, Jeff Lewis Live , yang Membelek Keluar ahli pelakon mengesahkan bekas pasangannya, Gage Edward , dengan siapa dia berkongsi anak perempuan Monroe yang berusia dua tahun , berhenti kerja di firma reka bentuk dalamannya, Jeff Lewis Design.

“Pasangan saya meninggalkan saya tiga bulan lalu. Dia akan meninggalkan perniagaan itu,” Jeff memberitahu pendengarnya minggu lalu. “Saya rasa dia akan tinggalkan saya lagi. Jadi, saya tidak mempunyai pagi yang terbaik. Tetapi saya akan memilih untuk bahagia. Dia akan meninggalkan perniagaan dalam masa seminggu.'

Selepas berkongsi cerita tentang seorang pemanggil yang mengaku melihat bekas teman lelakinya selepas berpisah, Jeff berkata dia telah melakukan perkara yang sama dengan terus bekerja dengan Gage di Jeff Lewis Design selepas perpecahan mereka yang tidak kemas pada penghujung tahun lepas.

“Dengan bekerja dengannya, itu adalah versi saya yang masih berjumpa dengannya, masih meluangkan masa bersamanya. Jadi, sekarang dia meninggalkan perniagaan itu, ia adalah perpisahan kedua,” jelasnya.Apabila tetamu Heather McDonald memberitahu Jeff dia mempersoalkan keputusannya untuk mengekalkan Gage bekerja di firmanya selepas perpisahan mereka, Jeff mengakui bahawa 'bukan pilihan yang sihat' untuk bekerja dengan bekasnya.

Kemudian dalam episod, Jeff bersembang dengan Heather tentang 'dasar lawatan pintu terbuka' yang dia dan Gage ambil selepas perpecahan mereka dan berkata bahawa selepas memutuskan perkara 'tidak berjaya,' dia berhadapan dengan Gage tentang menyediakan jadual lawatan untuk Monroe.

Walaupun jadual Jeff dan Gage tidak selalu sama, Jeff mencadangkan dia dan bekasnya duduk bersama setiap hari Ahad dan membuat keputusan tentang minggu hadapan yang akan berkesan untuk mereka berdua. Nasib baik, di tempat di mana Jeff dan Gage berada sekarang, mereka melakukan dengan baik dalam usaha mereka untuk menjadi ibu bapa bersama sambil menghormati kehendak satu sama lain untuk masa bersendirian dengan anak mereka.

“Sekarang ini bagus. Kami sedang berbual. Saya tidak fikir kita memerlukan peguam pada ketika ini,” jelasnya. '[Gage] memahami sekarang bahawa kami memerlukan semacam struktur.'

Walaupun begitu, Jeff memang mengatakan bahawa Gage telah 'kencing' tentang masa yang dia habiskan dengan seorang lelaki bernama Scott, walaupun dia kini mempunyai teman lelaki sendiri . Di samping itu, Jeff berkata Gage telah diketahui mengawal dalam hal keibubapaannya dan sering mengharapkan 'permainan demi permainan' tentang masa mereka bersama.

Walaupun Jeff berkata bahawa apabila ia datang kepada anak seterusnya, dia akan menyambut bayi no. dua sahaja, dia juga memuji Gage sebagai 'ayah yang hebat' dan berkata dia tidak akan pernah mengambil anak pertamanya tanpa dia.

Masa depan Jeff di Bravo kekal di udara selepas dia mendedahkan Disember lalu bahawa rangkaian telah memilih bukan untuk memperbaharui kontraknya .

Kredit Foto: John Tsiavis/Bravo