Jeana Keough bekas suami, Matt Keough , sudah mati.

Hanya beberapa minggu selepas yang pertama Suri Rumah Sebenar Orange County anak perempuan ahli pelakon, Kara Keough-Bosworth , tragisnya kehilangan anaknya semasa bersalin, keluarga Keough telah berhadapan dengan satu lagi kehilangan yang dahsyat dan mendedahkan tentang pemergian Matt di halaman media sosial mereka apabila bekas bintang bersama Jeana bertindak balas terhadap berita itu.

Dalam catatan yang dikongsi oleh Jeana pada hari Ahad, 3 Mei, Matt dilihat dalam jersi Oakland Athletics miliknya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jeana E Keough (@jeana.keough)Sepanjang kerjaya sembilan tahunnya sebagai pitcher, yang bermula pada tahun 1977, Matt bermain untuk Oakland Athletics, New York Yankees, St. Louis Cardinals, Chicago Cubs, dan Houston Astros.

Sehari sebelum siaran tanpa kapsyen Jeana, Kara berkongsi satu siri gambar dirinya dan bapanya.

“Ayah tolong jaga anak saya. Ajar dia perubahan bulatan dan cara mencari kawan selamanya. Anda sedang menjalankan tugas datuk di syurga sekarang. Xoxo, Hammerhead,” tulisnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kara Bosworth (@karakeoughboz)

Pada masa yang sama, anak lelaki Jeana, Shane Keough , berkongsi beberapa gambarnya sendiri.

“Tempat kegemaran saya sentiasa berada di bahu awak. Ia membuatkan saya tersenyum mengetahui McCoy akan berada di sana bersama anda; di atas bahu anda. Ia tidak selalunya sempurna tetapi saya tidak akan mengubahnya untuk dunia. Anda mengajar saya lebih daripada yang anda tahu dan saya harap saya membuat anda bangga. Bertenang dan nikmati sinar matahari yang kekal. Sehingga saya jumpa awak lagi – saya sayang ayah,” tulisnya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Shane Keough (@shanekeough)

Satu hari kemudian, Shane kembali ke halamannya dengan penghormatan kedua.

'Hidup ini sempurna sehingga tidak dan kemudian kami berusaha untuk menjadikannya sempurna semula. Terima kasih kerana menunjukkan kepada saya setiap hari bahawa matlamat sentiasa sempurna tetapi ia bukan satu-satunya pilihan dan kadangkala pukulan kipas boleh menjadi perkara terbaik yang pernah berlaku kepada anda. Kami berjaya setiap saat setiap hari; ia hanya mengenai sama ada kita mahu melihat detik-detik itu atau tidak. Terima kasih kerana menunjukkan kepada saya semua cara hidup boleh pergi dan menyediakan saya sekali lagi, untuk saya. Tetap tersenyum dan nikmati kelab baharu anda di antara awan. Bertenang.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Shane Keough (@shanekeough)

Berikutan siaran keluarga itu, bekas bintang bersama Jeana memberi reaksi terhadap berita yang mengecewakan itu di bahagian komen foto Matt.

“Rehat Dalam Damai Matt,” Vicki Gunvalson menulis.

“Saya sangat kesal mendengar tentang perkara ini. Menghantar cinta dan doa cara anda untuk hati anda sekarang. Saya ada di sini jika ada apa-apa yang awak perlukan,' jo de la rosa dikongsi bersama.

'Saya sangat menyesal atas kehilangan anda,' kata Hakim Tamra . “Pelukan dan doa yang erat.”

Pelakon RHOC Bereaksi terhadap Kematian Matt Keough

Jeana muncul pada lima musim pertamaSuri Rumah Sebenar Orange Countydalam kedudukan sepenuh masa dan telah dilihat dalam peranan cameo pada beberapa kali pada tahun-tahun sejak itu.