The Suri Rumah Sebenar Orange County perceraian terus bertimbun dengan yang terbaru ialah pemfailan cerai oleh bekas O.C. suri rumah Lizzie Rovsek .

Lizzie, yang muncul pada musim ke-9 RHOC pada 2014, telah memfailkan perceraian daripada suaminya selama 8 tahun. Kristian Rovsek .

Mengikut dokumen mahkamah yang diperolehi oleh Radar Dalam Talian , bekas Bravolebrity yang berusia 37 tahun memfailkan surat cerai pada 19 Oktober, manakala Christian masih belum memberi maklum balas terhadap pemfailan itu.

Radar menambah bahawa pasangan itu secara rasmi berpisah pada bulan Julai, dan Lizzie meminta hak penjagaan sah dan fizikal bersama dua anak lelaki mereka — Preston , 7, dan Kingston , 5.

Nampaknya ia juga akan menjadi perceraian yang aman kerana bukannya meminta nafkah pasangan dan anak, Lizzie menyatakan 'Saya menjangkakan semua isu akan diselesaikan melalui proses perceraian pengantaraan. Jika ia tidak berjaya, saya akan meminta kebenaran untuk meminda petisyen ini bagi mendapatkan bantuan selanjutnya.”Dalam pada itu, halaman media sosial Lizzie kebanyakannya dipenuhi dengan gambar dirinya bersama dua anak lelakinya kerana dia telah menyiarkan apa-apa tentang Christian selama berbulan-bulan. Dia juga menghantar mesej beberapa jam lalu mengucapkan terima kasih kepada orang ramai atas sokongan mereka.

Dia menulis, “Terima kasih kepada semua yang mengenali hati dan semangat saya….terima kasih kepada semua yang telah menyokong. saya sayang awak. Saya benar-benar melakukannya'.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh LizzieRovsek (@lizzierovsek)

Ini adalah O.C yang ketiga. perceraian dalam tempoh beberapa bulan sahaja. Kelly Dodd difailkan untuk bercerai kembali pada bulan September, dan Shannon Beador diumumkan perpecahan dia daripada suaminya pada bulan Oktober.

Harus dikatakan sebagai seseorang yang menonton musim Lizzie di rancangan itu, berita ini tidak begitu mengejutkan kerana terdapat beberapa keretakan besar dalam perkahwinan pasangan itu ketika itu.

Kredit Foto: Twitter

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT DENGAN PENCERAIAN LIZZIE? ADAKAH ANDA INGIN MELIHATNYA KEMBALI DI RHOC?